кадри Нова телевизин, Инстаграм/Ромина Тасевска: Ромина напуска ГалаНа Роми и

...
кадри Нова телевизин, Инстаграм/Ромина Тасевска: Ромина напуска ГалаНа Роми и
Коментари Харесай

Ромина напуска Гала

кадри Нова телевизин, Инстаграм/Ромина Тасевска: Ромина напуща Гала

„ На Роми и следва нещо хубаво, за което на нас пък ще ни е малко тъжно “, това сподели Гала при започване на петъчното издание на „ На кафе “.

Думите ѝясно подсказаха, че отсъствието от известно време на брачната половинка на Дарко Тасевски очевидно ще се удължи за по-сериозен период.

Каква обаче е повода за това към този момент се пази в загадка.



Предположенията са няколко и варират от нова бременност до преселване в чужбина и по-конкретно в Италия.
Последният вид се поддържа от последните изявления на Ромина, на които се вижда, че цялото семейство е в Рим.
Тъй като в една от изявленията ясно се споделя, че най-малко тя се е върнала още веднъж в България, мистерията се разраства.



На този декор реакцииите на сътрудниците ѝ са много странни. Гала разгласи, че пуска анкета в Инстаграм с въпрос какво съгласно феновете се случва с миската с къса подстрижка.

Дарко Ангелов пък сподели, че тъй като националите ни по футбол са трагични в последно време, ще се прави нов тим от футболни съпруги, които могат да се оправят и по-добре.


Зрителите изпращат миската с тежък хейт
Дъното на парадокса обаче удари инфлуенсърът Жоро Блажев. Той от няколко месеца е татко и очевидно не си доспива, което ненапълно изяснява размътената му мисъл.

Блажев изясни, че Ромина се е намазала с някой от кремовете на Гала, при което толкоз се е подмладила, че се е върнала в детската градина.

„ Внимавайте за малко русо момиченце, което разпитва лелките за асцендента им “, добави Жоро, намеквайки за манията на Ромина по астрологията.



Колкото до анкетата в Инстаграм, евентуално Гала е съжалила, че я е пуснала, за какво 90% от мненията под обявата си прям противен хейт.

Най-честите изявления са от сорта, че където и да отива Ромина, по-добре да не се връща, че на никой не му пука за нея, а също и много обидни догатки за ориста ѝ след напускането на „ На кафе “.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР