Кадри на партията на Слави Трифонов Има такъв народ са

...
Кадри на партията на Слави Трифонов Има такъв народ са
Коментари Харесай

Оперен певец и юрист от ИТН са новите шефове на тотото

Кадри на партията на Слави Трифонов " ИТН " са подадени за регистриране в Търговския указател в управата на " Българския състезателен тотализатор ", заяви БГНЕС.

Депутатът от Има Такъв Народ Александър Тодоров е изборът на спортния министър Радостин Василев (ИТН) за нов изпълнителен шеф на държавния тотализатор.

32-годишният Тодоров е роден в Хасково и бе определен за депутат в 45-то, 46-то и 47-то Народно заседание от регион Плевен. Той е правист по специалност. В момента е член на парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта, както и на комисията за директното присъединяване на жителите и взаимоотношението с гражданското общество.

В Управителния съвет на БСТ ще влязат още Росен Иванов и Георгий Султанов. Султанов, който е оперен артист с 23 години стаж в областта на класическата музика, бе предлагането на Има Такъв Народ за министър на културата през лятото.

Заявлението за назначение на новата администрация на тотализатора е подадено в петък и към момента се обработва от системата на Търговския указател.

Освободеният от Радостин Василев доскорошен изпълнителен шеф Любомир Петков даде обещание да не апелира вписването в съда.

В последните седмици на няколко пъти с изказвания за разнообразни нередности. В отговор, които демонстрират, че след въвеждането на държавен монопол върху лотарийните игри приходите на предприятието са скочили фрапантно - от 169 млн. лева през 2019 година на 288 млн. лева през 2021 година Същото важи за платения налог и преведените средства за спортното министерство - от 53 млн. лева през 2019 година на 85 млн. лева през 2021 година Петров разгласи обществено, че има информация за вероятно унищожаване на монопола и връщане на частните играчи в лотариите, само че министър Радостин Василев отхвърли.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР