Кадри: фейсбукПрез 2017 г. 45-годишният Крис Шоу, баща на четири

...
Кадри: фейсбукПрез 2017 г. 45-годишният Крис Шоу, баща на четири
Коментари Харесай

Баща на четири деца гаснеше от рак. Съпругата му помоли фелдшерите да изпълнят последното му желание и романтиката...

Кадри: фейсбук

През 2017 година 45-годишният Крис Шоу, татко на четири деца, е диагностициран с рак на стомаха. Мъжът се борил с него с всички сили, само че след 14 месеца той умрял в стеснен фамилен кръг.

Наскоро Кайли Шоу от Пърт, Австралия, разгласява покъртителен пост в чест на годишнината от гибелта на брачна половинка си. 

В него тя описа по какъв начин фамилията скучае без Крис и какви късметлии са, че попаднали на положителни хора - като фелдшерите, които транспортирали Крис от болничното заведение вкъщи, пише Daily Mail.

След многократни курсове на химиотерапия, наподобява била настъпила дълго чаканата ремисия, и Крис и фамилията му отишли на обичания си плаж, с цел да го отпразнуват. 



Но на път за брега положението на Крис се влошило и по-късно се оказало, че ракът се е върнал. Лекарите давали на мъжа три дни живот, само че той ги опровергал. 

Крис прекарал четири седмици в болничното заведение, след което изискал да се прибере По време на пътуването Кайли помоли фелдшерите да ги закарат на същия този плаж, с цел да може Крис да се любува на слънцето, лекия ветрец и соленото морско напръскване за финален път. 



Фелдшерът извърши молбата й и дал на двойката 20 минути уединено. Две седмици по-късно Крис умрял, заобиколен от любящи хора.

”Прекарахме доста време на този плаж. Този ден фелдшерите станаха наши ангели. Този дребен жест в действителност има значение. Нищо не може да замести този миг на плажа, нищо. ”, написа Кайли Шоу.

Превод: „ Петел ”

 

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР