кадри: Фейсбук/Първо, пазете се много, щото това си е гадно.

...
кадри: Фейсбук/Първо, пазете се много, щото това си е гадно.
Коментари Харесай

Правителствен диалог: Борисов: Президентът е богопомазан, разхожда се по гарнизоните! Каракачанов: Така е по Конституция, как да го спреш?

кадри: Фейсбук/

„ Първо, пазете се доста, щото това си е гадно. Второ, спазвайте карантината, тъй като ви наблюдават “, по този начин стартира послание към жителите във Facebook министър-председателят Бойко Борисов. Веднага след тези думи той нападна президента Румен Радев, който бил „ богоизбран “.

„ Нашите служби единствено на него му дават един ден карантина, като че ли е извънземен. И то по тази причина се разделихме с шефа на РЗИ, щото не можеш да делиш хората на... Очаквам откакто Военноморски сили пламна и целия команден състав е по лечебните заведения, в този момент и сухопътните войски да лъдат приземени със тези нелепости, които вършат “, разяснява министър председателят, очевидно визирайки най-голямото военно обучение от 20 години, което се организира тези дни.

„ Това е разликата сред Европа и България – законът е единствено за тези, които не харесваш. А другояче законът можеш да си го погазваш от високата позиция. И по тази причина в Брюксел приказват за корупция по високите етажи, с тези, които се имат за недосегаеми “, продължава монолога си Борисов. След това се оказва обаче, че той не приказва самичък пред камерата, е по отношение на вътрешния министър Христо Терзийски, както и с министъра на защитата Красимир Каракачанов.

Борисов насочва обвиняване към Каракачанов, че е разрешил да президента да се „ разхожда “ по всички гарнизони. Военният министър дава отговор: „ Г-н министър председател министър, не мога да забраня на президента да посещава гарнизони. Така е по Конституция. Как да го спреш? “

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР