кадри: Фейсбук/Бойко Борисов, Да, БългарияУправлението на Борисов се върти около

...
кадри: Фейсбук/Бойко Борисов, Да, БългарияУправлението на Борисов се върти около
Коментари Харесай

Системите показват: Целият кордон на Борисов без винетки и гражданска, кара Ауди със същия номер като джипката

кадри: Фейсбук/Бойко Борисов, " Да, България "

Управлението на Борисов се върти към джипа му, или джиповете му.

Мистерията е тъкмо какъв брой са на брой.

Вчера водачът на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов се появи с цялостен кордон в Силистренско. 

Интересно е, че системите за инспекция демонстрират, че нито една от колите няма винетка и и „ Гражданска отговорност “. 

Първото обаче е повече от явно. Номерът на фамозната джипка на Борисов е свален и е комплициран на сякаш по-скромната кола, която е заставен да кара сега.

 Това се вижда при сравняване на фрагментите от видеата, която някогашният министър председател във Facebook, означи

Други вероятни нарушавания на Борисов, който могат да бъдат открити без проблем от всеки, са неналичието на винетка и застраховка „ Гражданска отговорност “.

Поне по този начин демонстрират обществените регистри на 

и 

Тъй като данните за тях са обществени, всеки може да напише номера на колата, с която водачът на ГЕРБ обикаля страната в обезверена пропаганда, с цел да се върне на власт, без да е платил нито едното, нито другото.



 Същото се отнася и за другия автомобил от кортежа на водача на ГЕРБ...





...както и за третата кола, която го следва в обиколката из страната.

  Не е загадка, че нарушенията на разпоредбите за придвижване по пътищата, беше една от запазените марки на Борисов като министър-председател. Много постоянно хора са коментирали държанието му зад кормилото, само че до момента в който той беше на власт, всичко завършваше с това, че отговорността е на НСО. В момента обаче Бойко Борисов е многото бълагрски политици. Защо полицията и останалите контролни органи на пътя не престават да считат, че той е над закона – за това няма разумно обяснение.

Възможно е обаче колите на Борисов да са на НСО. " Свободна Европа " прави преди дни опит да разбере това, само че не получи отговор.

По закон министър председателят и ръководителят на Народното събрание могат да употребяват " профилиран превоз на НСО " до 4 години след овакантяване на заеманата служба. Услугата включва чиновник на НСО и “автомобил с съоръжение ”. Поддръжката и горивото на автомобила са за сметка на страната.

От НСО обясниха, че охраняваните лица нямат право на избор на автомобил. Решенията се взимат от специфична комисия, само че са загадка. От своя страна охраняваните лица могат да се откажат от услугите на НСО с декларация.

Въпросът за " Гражданската " на джипа на Борисов повдигна предходната година Арман Бабикян. 

Национална работа за защитата изясни пред OFFnews, че всички коли на службата са регистрирани с една лавица и по тази причина, когато се вкара регистрационният номер на джипа, не се открива регистрация. 

Всички коли на Националната работа за защита (НСО) имат годна застраховка " Гражданска отговорност ", оповестиха от службата по-рано денем. 

" Във връзка с тиражирана информация, че автомобил на Национална работа за защита, употребен за обезпечаването на министър-председателя, няма наложителната застраховка " Гражданска отговорност ", НСО декларира изрично, че тази информация не дава отговор на истината ", се споделя в известието.(

Но дали по този начин стои въпросът и с неналичието на винетки?

Въпросът, който поражда сега, е чии коли употребява сега Борисов?

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР