кадри: Фейсбук/Бойко Борисов, 7/8 твПолитикът и телевизионен водещ Слави Трифонов

кадри: Фейсбук/Бойко Борисов, 7/8 твПолитикът и телевизионен водещ Слави Трифонов ...

Слави към Борисов: Господин министър-председател, да не сте се побъркали?! Държите се като обидена манекенка.кадри: Фейсбук/Бойко Борисов, 7/8 тв

Политикът и телевизионен водещ Слави Трифонов сподели, че е шокиран от вчерашното изказване на Бойко Борисов по време на онлайн заседанието с министриче му, в което той заяви  „…с цялото си уважение към младите и хората, които със сигурност не ни харесват – и ние не харесваме тях.“ Според Трифонов поведението, което демонстрира Борисов, е като на "обидена манекенка".

Ето целият коментар на водещият по случая:

"От вчерашното онлайн заседание на Министерски съвет едни думи на министър-председателя Бойко Борисов, меко казано, ме шокираха.
Думите са следните, цитирам: „…с цялото си уважение към младите и хората, които със сигурност не ни харесват – и ние не харесваме тях.“
Това каза Бойко Борисов вчера.
Господин министър-председател, да не сте се побъркали?! Вашата работа, привилегии и отговорност е да служите на всички български граждани, независимо от това дали ви харесват или не. Защото вие не сте министър-председател само на тези, които са гласували за ГЕРБ и за вас, а на всички български граждани. Поведението ви повече отива на обидена манекенка (да ми простят тези прекрасни жени), отколкото на министър-председател на една държава.
Господин министър-председател, аз също не ви харесвам, даже направо не мога да ви понасям, обаче приемам, че след като сте министър-председател, трябва да спазвам законите и правилата в тази държава, защото това ме прави отговорен гражданин на България. А вие, след като мислите и се държите така, явно не ставате за тази работа.

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected]. Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на и вижте още в -  .

Прочети тук -

Източник: petel.bg