кадри Фейсбук/А1, пилон РОЖЕН: А1: Съобщаваме на всички клиенти истината

...
кадри Фейсбук/А1, пилон РОЖЕН: А1: Съобщаваме на всички клиенти истината
Коментари Харесай

Съобщаваме на всички абонати на А1 истината за пилона Рожен и нашите 5G антени

кадри Фейсбук/А1, стълб РОЖЕН: А1: Съобщаваме на всички клиенти истината за пилона Рожен и нашите 5G антени

БТВ и Нова тв направиха обширни материали за пилона в Рожен.

В мрежата обаче се появиха странни изявления, че пилонът има връзка с мобилния оператор А1.

Подигравка със 111-метровия стълб за българското знаме в Рожен мина границата и провокира реакция от мобилния оператор А1.



Компанията излезе с публично известие, че в обществените мрежи се популяризира подправена вест.

Този път тематиката не са сметките за телефон, а съ



 
Става въпрос за иронична добра вест, че пилонът ще бъде употребен като „ антена за 5G мрежа “ на телекома.
То е написано от името само че А1, само че компанията няма нищо общо с него. Шегата е ориентирана към последователите на конспирациите, които са опасяват от  5G връзките.



Най-често тази група от българите се боят и от така наречен кемтрейлс, имунизациите, само че за сметка на това държат доста на изконните български полезности и постоянно имат националистически възгледи.



 

Подигравката има за цел да обърка преданите радетели за издигането на 111-метровия стълб на планинската поляна. Свързването на А1 с амбициозния план обаче е изцяло измислено от създателите на подправената вест.

Интересното в тази ситуация е, че телекомуникационната компания внася уточнението, че информацията не е вярна, само че наподобява няма да преследва създателите на шегата. Ето какво тъкмо декларират от А1:

„ Днес в обществените мрежи стартира да се популяризира подправена вест, обвързвана с А1 и плана за създаване на „ Пилон Рожен “. Шегата настрани – тази информация не е истина. А1 нито е спонсор на плана за създаване на „ Пилон Рожен “, нито има проекти да употребява пилона като кула за своя базова станция.

Не ни разбирайте неправилно, нашето предпочитание е гигабитовите скорости на 5G ULTRA да станат налични за допустимо максимален брой консуматори. Просто не считаме, че „ Пилон Рожен “ е уместно оборудване, на което да инсталираме телекомуникационно съоръжение. “



От изказването на компанията излиза наяве, че  А1 в действителност харесват подигравката с последователите на тайните теории. Но защото прекалено много хора одобряват подправените вести като чиста истина, се постанова да се разгласи публично, кое е истина и кое не е. Непредубеденият четец сигурно ще си даде самичък сметка, че така наречен вест звучи недостоверно.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР