Кадри: БТВВ Лице по лице по БТВ току що депутът

...
Кадри: БТВВ Лице по лице по БТВ току що депутът
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Оставките в ГЕРБ са глътка въздух за Борисов и му купуват малко политически живот. Моделът на управление е сбъркан!

Кадри: БТВ

В „ Лице по лице ” по БТВ одеве депутът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски нападна остро ГЕРБ и Борисов за модела, по който ръководят България. Свиленски счита, че този модел е сгрешен в последните 10 години и те желаят да бъде заменен.

Ето какво сподели Свиленски:

„ Подават оставки, за какво ангажират българското общество с техните проблеми. Тези оставки са глътка въздух за Борисов и оставането му ден за ден във властта. Те просто му купуват малко политически живот. Трябваше всички дружно да си отидат.



Пълзащият прелом не го прави Румен Радев или различен, вършат си го самите те. Българските жители го виждат, тъй като тези оставки няма да решат проблемите. Ще си отиде Делян Добрев, ще пристигна Добри Делянов, ще пристигна по-следващия... Моделът е сгрешен, по който се ръководи страната. Модел, който е пропил и локалната, и държавната власт. Модел, който за жалост ръководи страната към този момент 10 години.

Ние желаеме промяна на този модел на ръководство, в който централната власт, локалната власт, локалните предприемачи, централния бизнес, всичко се е колаборирало в едно, и е загърбило ползите на жителите, и гледа само Борисов да стои на власт, а тези олигарси, или тези, които са свързани с това, да им върви надлежно тяхната скица. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР