Кадри: БТВУникално представяне направиха тази вечер Натали Трифонова и Димитър

...
Кадри: БТВУникално представяне направиха тази вечер Натали Трифонова и Димитър
Коментари Харесай

Уникални Натали и Димитър взривиха Денсинг старс

Кадри: БТВ

Уникално показване направиха довечера Натали Трифонова и Димитър Стефанин в полуфинала на " Денсинг Старс ". Те излязоха трети на дансинга и демонстрираха съвършен танц " Ча-ча-ча ". При подготовката за формалната част синоптичката призна, че това е вторият й най-любим след самбата. Припомни, че е била в Куба, където хората танцували от заран до вечер.



На самата сцена двамата се показаха феноменално и заслужиха големи овации. Галена Великова от журито даже им стана на крайници.



" Вие знаете къде отивате - към финала. Натали, професионална танцьорка би ти завидяла. Така ми се подвигна адреналина, все едно скачах с бънджи ", показа тя.

" Движения, акция, ритми - всичко беше съвършено ", разяснява пък Томаш Папкала.



" Натали, ти правиш толкоз неща. Ти си на всички места. Всичко ти се получи откъм техника. Понякога ние не виждаме нещата, които ти правиш, тъй като ги правиш с безспорна лекост. Истинско майсторство, ти си занаятчия. За нас ти си финалистка, само че се надявам, че и хората ще видят, че ти заслужаваш край ", похвали ги Франциска Йорданова.

" Димитър, ти трансформира Натали в една същинска професионалистка. Това шоу те държи на гребена на вълната, на ръба на бръснача. Това, което правиш в шоуто напряко ме кара да цъфтя от това какво прави " Денсинг старс " с една звезда. Най-много ми хареса по какъв начин се бориш ", обърна се към двойката Илиана Раева.

" Еха, какви думи. Искам някой и за мен да каже нещо ", не скри страстите и ко-водещата Алекс Раева.

Отивайки при Краси Радков пък Натали бе запитана дали желае да каже нещо на колегата си, а тя отвърна: " Искам да му кажа, че го обичам ".



Последваха и изцяло заслужени четири десятки от журито. Любопитното е, че за втора поредна седмица Никол и Димитър получават 40-ка. Досега единствено Папи Ханс и Ани Дончева имат два пъти подред четири десятки, като те са взимали цялостния актив общо три пъти. Три " съвършени ", само че не следващи седмици имат също и каратистката Ивет Горанова и сътрудникът й Тодор Атанасов, а с по една 40-ка са Валери Григоров/Дорина Стоянова-Ковачева, Дара/Димитър Георгиев-Джими и Виктор Стоянов/Михаела Павлова.



Така Натали Трифонова и Димитър Стефанин оглавиха класирането в оценките на журито довечера. Второ/трето място разделят Папи/Ани и Ивет/Тодор с по 38 точки, следвани от Неделя/Атанас с 36.

До края на вечерта остават осъществяванията на Дара и Джими, както и на Валери и Дорина. Само четири от шестте двойки ще се класират за финала идната седмица.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР