кадри bTVУченици, учители и родители излязоха на протест заради възможността

...
кадри bTVУченици, учители и родители излязоха на протест заради възможността
Коментари Харесай

Учител ухажвал деца и им продавал цигари без бандерол

кадри bTV

Ученици, учители и родители излязоха на митинг поради опцията съда да върне на работа уволнен преподавател по физическо в Благоевград, това съобщи bTV. Преподавателят, който един път е бил уволняван, а след това върнат на работа, апелира отстраняването си от работа.

„ Изпращал ми е известия, че ще ми изяде устните, разяснява ми фотоси, че съм доста хубава, че желае да отидем на кафе “, това описа пред камерите ученичка.  

Мераците на учителя станали ясни, когато девойките спрели да влизат в часовете по физическо. Те били толкоз скандализирани от държанието на преподавателя, че първо не споделили нищо. Намеците и непристойните мнения траяли и по време на онлайн образованието. „ Не желая да имам преподавател, който има задни мисли към ученичките “, разяснява друго момиче. Освен всичко друго, преподавателят продавал на учениците евтини цигари без бандерол, настояват родители и деца.

Самият преподавател съобщи, че ще приказва пред медиите единствено откакто мине делото, в което той апелира своето уволняване. Той обаче към този момент излязъл с изказванието, че сътрудниците му са настроени против него.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР