кадри: БТВТака се разви днес шоуто на Николаос Цитиридис:Бойко Борисов

...
кадри: БТВТака се разви днес шоуто на Николаос Цитиридис:Бойко Борисов
Коментари Харесай

Цитиридис: „Бойко Борисов е играч”!

кадри: БТВ

Така се разви през днешния ден шоуто на Николаос Цитиридис :

„ Бойко Борисов даде брифинг. Пред публицисти! Ето това е „ Уау ”! И знае ли той, коя е Мата Хари? Да забележим. Последва видео от брифинга на ГЕРБ:

" Съобщихте ли в прокуратурата коя е тази жена, с която ви свързват във връзка фотосите във вашата спалня? Коя е Мата Хари? " - попита го журналистка от залата. 

" Няма да си разгадавам персоналния живот. Но в никакъв случай не съм виждал това момиче. Представете си тя по какъв начин се усеща и какво изяснява на околните и фамилията си. Не съм споделил коя е, тъй като имам подозрения дали е същата, за която си мисля.

" Джентълменството ми не разрешава да кажа коя е Мата Хари. Не съм сигурен дали е същата. И на прокуратурата няма да кажа, тъй като имам подозрения ".



Цитиридис: Джентълменството не му разрешава да каже, коя е тя? Той не е сигурен коя жена е имала достъп до неговата спалня?! Той може да не си признава, аз обаче, ще му го призная: Бойко Борисов е състезател!  Да не си спомняш такива работи и да не си сигурен? И не приказвам за състезател на „ Витоша Бистрица ”. На тази конференция той засегна тематиките за кюлчетата, за отпуските на шефовете на служби, за Пеевски, за Мата Хари, за избори… И всичко това, което го сподели, го сподели за 35 минути. И след това някой д ами каже, че не може да се прави хубаво шоу за половин час!

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР