Кадри: БТВС взрив в студиото на Деси и Сашо стартира

...
Кадри: БТВС взрив в студиото на Деси и Сашо стартира
Коментари Харесай

Взрив в студиото на Деси и Сашо в Преди обед

Кадри: БТВ

С гърмеж в студиото на Деси и Сашо започва новия сезон предаването " Преди обед " по БТВ. Водещите Кадиев и Стоянова се появиха в студиото, откакто там падна астероид. Целият екран стана в пушек, а по-късно остана дупка в земята. Естествено, всичко това бяха специфични резултати.



Преди самият гърмеж, бе пуснато клипче, което откри предаването. " Това лято не съумяха да стъпят на Марс, не срещнаха и извънземни, даже не направиха цялостна обиколка на земното кълбо. Но не спираха да летят и мечтаят. Време е обаче да стъпят крепко на земята, тъй като новият сезон на " Преди обед " долетя като астероид ", сподели глас зад екрана, след което студиото бе ударено.



" Ей това е ужасно. Ето ни тук в нашето студио, заредено с сила от този астероид, който падна. Аз малко по-стар, само че ти, Деси, доста по-красива. Липсваше ми ", сподели Сашо Кадиев, а Деси отговори: " И ти на мен "

" Ще ви разбием този сезон. Така сме се подготвили,че ще ви се завие свят. Колеги, апелирам ви зарийте тази дупка, че ще падне фотьойла ", добави артистът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР