Кадри БТВС пост в социалната мрежа Валерия опита да обясни

...
Кадри БТВС пост в социалната мрежа Валерия опита да обясни
Коментари Харесай

Валерия отвърна на удара, написа обяснение на феновете

Кадри БТВ

С пост в обществената мрежа Валерия опита да изясни случката с Гечо, довела до неговото дисквалифициране от „ Фермата “. Ето какво написа тя:

Така, здравейте хора!
Много мислих дали да разясня или не, само че няма по какъв начин да заставам и да се върша, че нищо не се е случило.
Ще се опитам да бъда оптимално къса.
Благодаря на тези, които ме поддържат, които по скоро са разбрали, че решението Гечо да напусне предаването не е мое! Благодаря и на тези, които застанаха против мен, почитам мнението ви и разбирам реакцията ви.
Заставам твърдо зад думите си, както споделям и в епизода. НЕ СЪМ ИСКАЛА ГЕЧО ДА НАПУСНЕ ФЕРМАТА! Напротив, бях последния човек, който искаше това да се случи, знаех, че не е редно и бях подготвена да потегли с него! НО! Това е предаване, има правила, има контракти, които сме подписали. Факт е, че аз употребявам думата УДАР, тъй като подобен реалност имаше, по какъв начин се вижда по тв приемника е едно, какво почувствах аз в оня миг и по какъв начин реагирах, знам единствено аз и хората, които бяха към мен. Уважавам Гечо безпределно доста и постоянно ще е по този начин, знам, че той реагира по този метод в миг на гняв, знам че той НЕ ТРЯБВАШЕ да излиза.
И последно, хора, апелирам ви, не съдете толкоз извънредно, когато не сте били в дадената обстановка (и не приказвам съответно за този случай, а попринцип като цяло)!
Благодаря ви за отделеното време! Надявам се да сте ме разбрали вярно!
Гечка, цветущ рожден ден, бъди здрав!
Gecho Valkov
Останалото го знаеш ❤️
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР