Кадри: БТВПреди 4 години Даниела от Шумен губи брат си

...
Кадри: БТВПреди 4 години Даниела от Шумен губи брат си
Коментари Харесай

Даниела изгуби брат си в зверска катастрофа. Съдът й присъди четири пъти по-високо обезщетение от 20 000 лева, но...

Кадри: БТВ

Преди 4 години Даниела от Шумен губи брат си Александър. Младият мъж пътува с мотоциклет по пътя Шумен – Варна, когато върху него връхлита камион. Александър е откаран с голям брой рани в шуменска болница, не лекарите не съумяват да го спасят.

``
реклама

По-малко от месец след нещастието Александър е трябвало да се ожени.

Впоследствие Даниела завежда правосъден иск и на първа инстанция съдът в Шумен и присъжда четири пъти по-високо обезщтение от законодаталя – 20 000 лв..

Тези пари съгласно Даниела обаче също са малко, а и не могат да върнат обичания й брат.

Ето какво съобщи Даниела по БТВ:



„ Брат ми е опитал да избегне конфликта, само че откакто не се съблюдава знакът „ Стоп ”... Такова нещо не се предолява, единствено който не го е изпитал, той не знае какво е.

Налага се да виждам неналичието на усмивки от родителите, всеки ден си мисля за него. Отнеха моя брат, единственият човек, който дружно с родителите се е грижел за мен, ние бяхме извънредно близки.

На мястото, където почина браг ми, не съблюдават скоростта, тук всеки прелита.

Заведохме дело и спечелихме присъдено обезщетение за брат ми. Обезщетението, което получихме, няма по какъв начин да върне индивида, който загубихме, само че ненапълно преценявем, че нещо се прави. Не са по никакъв начин положителни компенсациите, считам, че би трябвало да бъдат почтени.

Ще запомня брат ми с усмивката му, ще го запомня с това, че бе мощен човек, и че ориста и Господ ми лишиха толкоз усмихнато момче. ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР