кадри bTVПредаването Стани богат“ има много почитатели, които приемат твърде

...
кадри bTVПредаването Стани богат“ има много почитатели, които приемат твърде
Коментари Харесай

Зрителите се възмутиха: Билалов към амбициозна участничка: Къде ще спиш тази вечер?

кадри bTV

Предаването „ Стани богат “ има доста фенове, които одобряват прекомерно драговолно обстановките, в които играчите се затрудняват на лесни въпроси. Те се възмущават най-вече на тези, които се запъват, тъй като са не запомнили нещо, което се учи в учебно заведение. Точно това се получи и в тази ситуация с юристката Йорданка Маринова, която с изключение на право, е приключила и теология. Гневни мнения се появиха в обществените мрежи незабавно след нейното присъединяване в шоуто за познания с водещ Михаил Билалов на 8 март.

Оказа се, че много са се подразнили още при представянето на юристката, която не скри упоритостта си за огромната премия от 100 000 лв.. Тя съобщи, че най-голямото ѝ дете е споделило да не се прибира, в случай че не стигне до последния въпрос в играта.



„ Къде ще спиш довечера? “, попита стремително Билалов.

Изумената участничка намерения, че той не има вяра тя да стигне надалеч в „ Стани богат “.

Той обаче бързо даде да се разбере, че се майтапи и задава въпроса, тъй като е 8 март и женското празненство може да продължи до късно.

Публиката се възмути ужасно доста на това, че пробационния контрольор Маринова употребява жокер за въпрос, който е елементарен за всяко дете, което обича да чете.


По нейни мемоари Чернишка е крава
Като цяло е необичайно, че подобен въпрос се пада за 2000 лв., само че юристката крепко се запъна, като съобщи, че по нейни мемоари Чернишка е крава.

Наложи се Михаил Билалов да се намеси и да накара участничката да поразсъждава, с цел да не се изложи неспасяемо. В последна сметка след жокер 50/50 тя стигна до правилния отговор. Зрителите обаче не останаха по никакъв начин удовлетворени и изляза възприятията си в мнения от сорта:

„ Стига, де! Жокер за Чернишка! “

„ В 4 клас се учи „ Чернишка “. Поне ние тогава сме я учили. “

„ Що за човеци вървят в това предаване?! Срамота! “

„ Много подсказва Билалов! Сивушка е крава, не Чернишка “

„ Чудно е един юрист, който по хипотеза би трябвало да е на ТИ с литературата, не е чел Чернишка, за която и децата знаят. “

В последна сметка играта на юристката не продължи доста дълго, изключително откакто доста бързо завърши с жокерите. Макар и окуражена да стигне до последния въпрос, участничката на съумя да блесне със знанията си и ще се запомни най-много с това, че е не запомнила една от най-хубавите български книги за деца, в случай че въобще я е чела.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР