Кадри: БТВПо интересен начин стартира тазвечершния епизод на предаването Ергенът

...
Кадри: БТВПо интересен начин стартира тазвечершния епизод на предаването Ергенът
Коментари Харесай

Ергенът Евгени покани 10 жени на среща, направи ги спасителки на плажа

Кадри: БТВ

По забавен метод започва тазвечершния епизод на предаването " Ергенът " по БТВ. Евгени Генчев направи нещо по-нестандартно и вместо да предложения една от кандидатките за сърцето му на среща, той направи това с цели 10. Щастливките бяха Микаела, Ирина, Мони, Евгения, Ивелина, Габи, Крисия, Габриела, Валерия и Боряна.



Те бяха поканени на най-слънчевия плаж в Бодрум и влязоха в функциите на спасителки, по сходство на паметния сериал от 90-те години на ХХ век. Самият Евгени пристигна на ATV при тях, както нееднократно е ставало с героите в американската поредност, в която участваха Дейвид Хаселхоф и Памела Андерсън.



Момичетата бяха преоблечени в червени бански костюми и трябваше да извършват няколко задания. Водещият Наум Шопов разкри, че най-добре представилата се от тях ще бъде поканена на самостоятелна среща от пианиста тази вечер.



Дамите първо трябваше да покажат по какъв начин бягат на занимателен каданс към него, по-късно да го мажат с крем срещу почерняване. Тук Евгени реши да намаже и Валерия, което ядоса някои от останалите участнички.



След това той влезе да се " дави ", а те трябваше да го избавят. Някои от тях взеха решение да го целунат, сякаш правейки му изкуствено дишане. Това също провокира рецензии от съперничките.



Накрая той предложения студентката по право Микаела на среща и двамата напуснаха групата, с цел да прекарат останалата част от деня дружно. Естествено, този му ход докара до одумване от страна на някои от останалите девойки.



Някои от тях най-малко установяваха, че са удовлетворени, че не е поканил още веднъж Валерия, която напоследък се радва на много съществено отношение от мачото, за чието сърце се борят дамите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР