кадри bTVОлимпийската ни шампионка Ивет Горанова призна, че е подготовката

...
кадри bTVОлимпийската ни шампионка Ивет Горанова призна, че е подготовката
Коментари Харесай

Ивет Горанова заряза каратето заради „Денсинг старс“

кадри bTV

Олимпийската ни шампионка Ивет Горанова призна, че е подготовката за „ Денсинг старс “ е направила невъзможни тренировките ѝ по карате. „ Понякога не стигам до залата за карате, само че постоянно стигам до залата за танци “, съобщи тя в утринния блок на bTV.



Горанова изясни, че натоварването от подготовките за шоуто изстисква силите ѝ и по тази причина остава надалеч от татамито. „ Умората е огромна, само че е приятна отмалялост “, разяснява с усмивка тя.
`); break case width
От гостуването на Ивет и колегата ѝ Тодор Атанасов при Мария Цънцарова и Залтимир Йочев се видя, че химията сред тях не е единствено на сцената. Двамата се допълваха изцяло в обясненията по какъв начин са съумели да подобрят толкоз представянето сред първия и втория танц.



„ Тя е джайв танцьорка “, безапелационен беше Тодор. Професионалистът изясни, че бързите крайници на шампионката са били идеални за този танц. Той описа също, че първоначално е считал Ивет за обезсърчителен случай, само че тя се оказала доста бърз възпитаник.



Стана ясно, че също така шампионката имала проблем с близостта на различен човек до нея. Когато Тодор се приближи до нея, тя инстинктивно се стягала и приемала защитна позиция, както е обикновено за един войник. След известно време обаче тя съумяла да се отпусне. За страдание плавните придвижвания били усвоени след осъществяването на валс.



„ Краката ги оправих, в този момент оправям и ръцете “, пошегува се Ивет Горанова. Тя успокои почитателите на спорта, че не въпреки всичко не е спряла да тренира. Притеснението, че колкото повече напредва в „ Денсинг старс “, толкоз повече ще губи форма в каратето, обаче си остава.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР