Кадри БТВНе за първи път Сашо Кадиев става обект на

...
Кадри БТВНе за първи път Сашо Кадиев става обект на
Коментари Харесай

Зрители искат отстраняването на Кадиев от „Аз обичам България“

Кадри БТВ

Не за първи път Сашо Кадиев става обект на гневни нападки поради това, което демонстрира в „ Аз обичам България “. Доста хора намират държанието му за недопустимо. На моменти преиграва и това не харесва на феновете. Както сподели и майка му Катето Евро в предния епизод „ ти стана един елементарен циркаджия “, като имаше поради, че си е избрал да забавлява хората, само че не всички схващат шегите му.
Малко пресолява манджата и хората си споделят мнението, както бяха помолени в ефир.



След като желаете мнения, уповавам се да чуете какво Ви споделя фена. Махнете този рожден ден, тъй като се нервирам от наглата игра на Кадиев, изобщо не е занимателно и спортментско, оттова завлича и опростачва като цяло хубавата игра. Как не видях такова държание в Кедъра, просветеност, образование,класа в пъти повече от маминия наследник.
`); break case width
Добре е, че Кадиев загуби! Понеже доста гадно се хилеше, когато бомбата избухна в ръцете на Кедъра…И също така постоянно играе нечестно…

На мен предаването доста ми харесва.,, Лигавенето „ на Кадиев също.Нека не забравяме, че това не е Панорама или вечерните вести. Това с изключение на просветително е и занимателно предаване и малко лиготии не са непотребни.
Продължавайте в същия дух, бъдете все по този начин положителни!
За водещата няма какво да коментирам…. съвършена и доста лъчезарна.



Интересно и занимателно предаване. Но имам вяра че доста хора ще спрат да го гледат в случай че не промените този провокиращ субект Кадиев.

Извън Кадиев предаването е в действителност ужасно. Целта е да забавляват феновете и го реализират. Лудият шанс на тим Кедъра ги изкара напред и им донесе успеха. Колелото на шанса бе много обилно за тях и Християна и Стефан Вълдобрев прибавиха още 150 точки към актива си.

Така мечтаната туршия попадна справедливо в техни ръце.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР