Кадри: БТВНа романтична среща изведе днес Александър Младенов управителката на

...
Кадри: БТВНа романтична среща изведе днес Александър Младенов управителката на
Коментари Харесай

Ергенът заведе Маги на безлюден остров, пожелаха му да я изостави там

Кадри: БТВ

На сантиментална среща изведе през днешния ден Александър Младенов шефката на заведение " Маги ". Той я предложения с писмо още в предишния епизод на " Ергенът ".



Двамата се насочиха на странствуване към необитаем остров с яхта. По време на пътуването не спираха да се прегръщат и целуват.



На самия остров ги посрещна човек, който им описа за историята на мястото. Оказа се, че там от 70 години насам не живее никой и той влага лични пари и труд, с цел да възвърне част от постройките, измежду които е и манастир. Помагали му и негови другари, които не желали никаква възвращаемост за труда си.



Докато Маги бе на острова с Алек, в Къщата останалите участнички не скриха злобата си. Те бяха безапелационни, че Младенов няма какво да прави с нея, защото варненката била с 10 години по-възрастна от него. Според тях Маги се е надула в последно време и посочила същинската си същина, защото постоянно не сдържала нервите си.

Някои стигнаха й по-далеч, пожелавайки на Алек да я зареже на острова и тя " да се оправя сама, да си строи къщурка от камъни и съчки ".



Не се сдържа и съперничката й Виктория. Служителката в Българския футболен съюз сподели: " Искам тя да остане сама без храна, без легло. Като Петкан от Робинзон Крузо ".



Още един сериозен спор тлее в къщата - сред Барбара и Теа. След напрежението от последното им събиране край масата боркинята сподели, че към този момент трябвада върви на коктейли откакто изпие 2-3 валериана, тъй като Теа доста я ядосвала.



Актрисата, танцьорка и диджей пък отвърна, че Барбара била с обноски на мъж и с тъп взор.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР