Кадри: БТВМного интересен участник седна в стола на богатството тази

...
Кадри: БТВМного интересен участник седна в стола на богатството тази
Коментари Харесай

Бивш кандидат за депутат влезе в Стани богат след 22 години кандидатстване

Кадри: БТВ

Много забавен участник седна в стола на благосъстоянието довечера. Водещият Михаил Билалов го показа като дълготраен претендент за " Стани богат ".

" Той е извънредно твърдоглав човек. 20 години е кандидатствал за присъединяване при нас и най-сетне е тук. Работи в IT компания и се занимава с телекомуникации. Играе шах, приказва доста и е опитал да стане народен представител. Веднъж седмично играе футбол на дребни малки врати, а в този момент ще играе " Стани богат " на огромни въпроси. Да посрещнем Боян Каменов ", сподели Билалов.



" Когато за първи път взех решение да вземам участие бях на 35 години, в този момент съм на 57. Но дочаках и този миг. Добре се усещам - тъкмо както си го представях. Години наред съм се подготвял за тук. Четох много въпроси, интересувах се от много неща, купих си книгата " Стани богат ", прочетох я цялата. И се надявам да покажа някакви познания в това шоу ", показа на собствен ред мъжът.



В студиото бяха брачната половинка и щерка му, които разкриха, че в тях всяка вечер се гледа " Стани богат ".

" Обикновено най-вече се нервирам, когато видя въпрос, на който знам отговора и видя, че участникът разсъждава и разсъждава. Казвам си, че в случай че бях на негово място, щях да отговоря. Ядосвам се, троша ", сподели той с усмивка.



След това мина през първите пет въпроса с лекост, само че на шестия употребява първия си жокер - " Помощ от публиката ". " Коя страна е известна със своите фавели, гъстозаселени квартали с високо равнище на престъпност? " - Индия, ЮАР, Бразилия или Съединени американски щати. Половината от хората в залата го насочиха към Бразилия, той им се довери и това бе правилният отговор.



Седмото запитване бе по неговата част - футбола: " На кой български бунтовник не е наименуван настоящ футболен тим? " - Васил Левски, Георги Сава Раковски, Любен Каравелов или Георги Бенковски. Каменов вярно уточни отговор " С ". Билалов обаче реши да го избъзика, казвайки му, че през 1912 година има основан тим, кръстен на Любен Каравелов в София. След това обаче го успокои, че след това той е бил завещан от Славия и че участникът не е сбъркал с отговора си.



Преди да бъде заложен въпроса за 2000 лв. сирената в студиото изсвири и по този начин Каменов ще продължи присъединяване си на следващия ден.

Преди него феноменална игра направи Петко Кънев, който стигна до въпрос за 30 000 лв.. На 13-ото запитване той трябваше да каже кой български народен тим е участник в клипа на Уитни Хюстън към песента " One Moment in Time ". Вариантите бяха баскетбол, спортна гимнастика, художествена гимнастика и плуване. Участникът заложи на художествените гимнастички, само че се оказа, че е отборът ни по спортна гимнастика. За свое страдание втората му сигурна сума бе 3000 лв. и той си потегли точно с нея, вместо с най-малко 10 пъти по-висока.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР