Кадри: БТВЛена Бориславова от Продължаваме промяната обяви точната причина за

...
Кадри: БТВЛена Бориславова от Продължаваме промяната обяви точната причина за
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Това, че една жена е бременна, не значи, че е неработоспособна

Кадри: БТВ

Лена Бориславова от " Продължаваме промяната " разгласи точната причина за отхвърли си от депутатското място. Тя приказва в предаването " Лице в лице " по БТВ, където Цветанка Ризова я попита дали не е взела това решение тъй като е бременна.



" Това, че една жена е бременна, не я прави неработоспособна. Причината за моето овакантяване беше доста ясно декларирана - свързана  е с подготовката за локалните избори. Там има доста значими задания, които да се придвижат. Ние работим дружно с " Демократична България ", " Спаси София " за това да имаме обща кандидатура, единна стратегия. Преговорите вървят добре. Очакването ни е за обща кандидатура. Изчистваме някои задания по общата стратегия. Целта е хората да усетят, че се грижат за тях, а не, че са спечелили едни избори и седят и се чудят какво да вършат ", сподели тя.



" Вече доста основни каузи и стъпки са направени, с цел да се отприщи работата на Народното събрание ", добави Бориславова. " Ние в никакъв случай не сме подвеждали сътрудниците от ГЕРБ, че ще поддържаме техен мандат. От самото начало сме споделили нашата позиция. Търсихме пресечни точки, тъй като считаме, че е значимо хората да видят намерено какви са предложенията на масата. Ние не играем политически покер. Не се надцакваме, с цел да може през днешния ден едно, на следващия ден друго. Формулата, която виждаме като работеща, е държавно управление на малцинството с поддръжката на другите партии, ГЕРБ в това число. Все отново сме прецизирали, че имаме еднообразно мнение по тематики като Шенген ", счита тя.

" От къде ще се вземат тези персони, които ще застанат начело, а откъм гърба Делян Добрев и Делян Пеевски ще натискат бутоните в Народното събрание. Ние сме споделили ясно къде стоим. Няма да си сменяме ходовете през няколко седмици или часове. Това е политическият профил на първата политическа мощ. С ГЕРБ имаме базова липса на доверие и кардинални разлики ", сподели още Бориславова.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР