Кадри: бТВКонструкторът във военен завод Маргарита Джонгова направи отлична игра

...
Кадри: бТВКонструкторът във военен завод Маргарита Джонгова направи отлична игра
Коментари Харесай

Конструкторът Маргарита направи страхотна игра в Стани богат

Кадри: бТВ

Конструкторът във боен цех Маргарита Джонгова направи отлична игра в Стани Богат и справедливо завоюва 3000 лв.. В началото тя изненада прелестно Михаил Билалов, като му сподели подпис, който е взела от него по време на зрелище на първата пиеса „ Козата или Силвия “.



Водещият си спомни, че това е било преди 14 години и не скри, че това е доста прочувствен спомен за него. Видимо трогнат, той пожела на участничката, откакто има подписи на доста хора, да й подари и един подобен с чек за 5000, 10 000 или 100 000 лв..



Маргарита елементарно взе първа сигурна сума, а за 1000 лв. бе запитана: „ Първият ръкопис на кой значим текст е изработен от плевенския народен представител Георги Яковлев Кирков? “ – История славянобългарска, Под игото, Търновската конституция и Мила Родино. Джонгова се колебаеше сред третата и четвъртата опция, само че не изглеждаше сигурна и по тази причина изиска 50 на 50. При останали първа и трета алтернатива, тя вярно маркира първото си съмнение за конституцията.





Въпросът за 1500 лв. бе: „ В коя планина се намира естественият феномен Златните мостове? “ – Родопи, Витоша, Средна гора и Пирин. Тук Маргарита беше безапелационна и уточни Витоша, а преди да каже, че е познала, Билалов й загатна, че не е объркала Златните мостове с Чудните. От своя страна обаче дамата сподели познания и посочи, че Чудните мостове се намират в Родопи.



Последва въпрос за 2000 лв.: „ Кой е основателят на първия автомобил с бензинов мотор? “, с варианти Карл Бенц, Готлиб Даймлер, Хенри Форд и Фердинанд Порше. Маргарита бе чувала за всичките, само че реши да се обади на другар и Красимир Грозев й оказа помощ с Бенц.



Жената заключи сумата от 3000 лв., а при въпроса за тях се разигра драма. Билалов я попита „ Кои са най-дълголетните бозайници в света? “, с благоприятни условия Индийските слонове, Гренландските китове, Белите мечки и Хората. Джонгова отстрани Хората, само че нямаше концепция кой е правилния отговор. Тя повика на помощ добре познатия на феновете на телевизионната игра по БТВ Атанас Атанасов, който наскоро завоюва 10 000 лв.. Любопитното беше, че той за трети път е жокер от публиката, само че за първи път го поканиха на сцената да оказва помощ.



Атанас призна, че не знае отговора, само че ще опита да поразсъждава и се насочи към Китовете. Неговият мотив бе, че са специфични екземпляри, които живеят в тази област, и щом са номер едно по тежест и дължина, за какво да не са такива и по възраст. Още повече, че в Гренландия изискванията за живот можело да са по-добри, в сравнение с полюса. Атанасов безусловно остави без думи Билалов със своето аналитично мислене, а Маргарита го послуша и позна, макар че бе изразила подготвеност да стане и да си тръгне.



Въпросът за 5000 лв. бе: „ За битката против кого Исак Нютон получава благородническа купа от кралица Анна през 1705 година? “ – Католиците, Фалшификаторите на пари, Ясновидците, Републиканците. Маргарита, която нямаше към този момент какво да губи, първо се ориентира към четвъртата опция, след това обаче сподели, че ще маркира третата, а по-късно – първата. Това наложи Билалов да й подсети, че трети път няма да има.





Тогава тя уточни Католиците, само че правилният отговор се оказа Фалшификаторите. Преди да я поздрави за положителната игра, Билалов напомни на участничката, че неслучайно я попитал коя е най-голямата заплаха за едно кралство, само че Маргарита по този начин и не потърсила логиката, че парите са най-важни във властта.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР