Кадри: БТВИзвестната българска актриса Ирен Кривошиева записа участие в Стани

...
Кадри: БТВИзвестната българска актриса Ирен Кривошиева записа участие в Стани
Коментари Харесай

Ники Кънчев към Ирен Кривошиева в ефир: Все още ли си крейзи?

Кадри: БТВ

Известната българска актриса Ирен Кривошиева записа присъединяване в " Стани богат " като жокер. Тя бе посочена от варненката Ваня Генчева, която й се обади на седмия въпрос в предаването.



Той бе за 1500 лв.: " Кой артист изиграва антирасист и нацист и в границите на 3 години печели " Оскар " и за двете функции? " - Леонардо ди Каприо, Кристоф Валц, Килиън Мърфи или Бенедикт Къмбърбач.

Дамата не знаеше отговора и изиска да се обади на другар. Водещият посрещна доста добре новината, че ще се чуе с 67-годишната българска актриса, която има наследник от Стефан Данаилов. " Звънкаме на Иренка. Тя живееше и в Америка, Холивуд, надалеч от тук ", сподели той, след което организира следният диалог с Кривошиева:



Н.К.: " Прекрасна, здравей! "

И.К: Оооу, здрасти! "

Н.К. " Виж, познава ме по глас. Да приветстваме Ирен Кривошиева! "

И.К. " Много се веселя да те чуя ".

Н.К.: " Аз още повече, Иренски. Как си първо, кажи няколко думи за себе си? "



И.К.: Много съм добре, доста съм щастлива със слънцето, с топлото време, макар че е ненормално, само че то наподобява на мен. Много ми харесва, в унисон сме си "

Н.К. " Аааа, към момента ли си крейзи (бел.прев. " луда " )? "

И.К: Крези уедър, крейзи уоман ( " бясно време, луда жена " ) ". 

Н.К. " Готина ".



Актрисата обаче не съумя да помогне на участничката, която по-късно употребява и останалите си два жокера за въпроса. Първо бе " 50:50 ", който остави Валц и Къмбърбач в играта, а по-късно и приятелката си от публиката, с която се сплотиха към Кристоф Валц. Това бе правилен отговор и тя продължи напред.

След като заключи 2000 лв. като втора сигурна сума, тя чу следният въпрос: " В коя война е участник съветският публицист Александър Солженицин? " - Първата международна война, Втората международна война, Руско-турската война или Балканската война. Дамата се насочи към Първата международна, само че правилен бе Втората и по този начин тя си потегли с 500 лв..
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР