Кадри БТВИзключително интересна участничка седна в стола срещу Михаил Билалов

...
Кадри БТВИзключително интересна участничка седна в стола срещу Михаил Билалов
Коментари Харесай

Женска версия на Джеймс Бонд впечатли Билалов

Кадри " БТВ

Изключително забавна участничка седна в стола против Михаил Билалов в " Стани богат " довечера. Става дума за Милкана Петрова, която впечатли водещия с визитката си.



" Тя е офис помощник в огромна енергийна компания. Работила е в хотел за кучета, само че не може да живее без пътешествия. Гмуркала се е в Индийския океан, летяла е с дребен аероплан над вулкан в Нова Зеландия. Кацала е с хеликоптер върху хладилник, а през днешния ден кацна и при нас! Да се срещнем персонално с Милкана Петрова ", показа я Билалов.



" Милкана, доста се веселя, впечатлен съм от биографията ви. Аз толкоз неща прочетох за теб, че имам възприятието, че сяда Джеймс Бонд при мен ", обърна се към нея актьорът-водещ.



Тя описа за част от приключенията си, като една от последните дестинации, които е посетила, е Йемен. " Става дума за остров Сукотра - има неща, които са като един липсващ свят, единствено там ги има. Става дума за растения, драконово дърво, да вземем за пример, и така нататък Като се чопли по кората му излиза нещо като червен прахуляк, кръвта на дракона. Местните го употребяват за доста неща за лекуване. Следващата ми спирка е Азорските острови ", разкри тя.



Участничката мина бързо през стартовите пет въпроса, гарантирайки си първа сигурна сума от 500 лв.. Последва шестото запитване: " Къде се пази " Дискът на безсмъртието ", на който има цифровизирана ДНК на известни хора, измежду които и Стивън Хокинг? " - " На Международната галактическа станция ", " В Антарктида ", " В пустинята Атакама " или " В езерото Байкал ". Тук пътешественицата се насочи към отговор " А ", само че реши да се подсигури, ползвайки жокер " Помощ от публиката ". 74 % от аудиторията в студиото удостовери нейното съмнение и това се оказа вярно.



" Коя жена е била упреквана в закононарушението " носене на мъжки облекла "? ", бе идващият въпрос, а разновидностите бяха Жана д`Арк, Мария-Антоанета, Мария Кюри и Коко Шанел. Тук Милкана изиска жокер " 50:50 ", като компютърът остави първите два отговора в играта. Участничката реши да употребява и другия си жокер и се обади на другар, който я насочи към Жана д`Арк. Това се оказа вярно и тя продължи напред в играта, само че сирената прозвуча и по този начин тя ще седне още веднъж на стола на благосъстоянието на следващия ден.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР