Кадри бТВЕпизод преди края на втория сезон Смени жената“ ще

...
Кадри бТВЕпизод преди края на втория сезон Смени жената“ ще
Коментари Харесай

Ето защо морският вълк Здравко смени красивата Христина със свръхамбициозната Теодора Савова

Кадри бТВ

Епизод преди края на втория сезон „ Смени дамата “ ще влезе в домовете на известната риалити двойка Христина и Здравко Василеви и на обикновенo семейство, готово да се впусне във вълнуваща замяна на съпруги, научи Флагман.бг. Социалният опит ще се излъчи на следващия ден от 21.00 часа по bTV.

Христина и Здравко Василеви са известно риалити семейство. Живеят в Бургас, само че развиват фамилен бизнес в Приморско. Здравко е трансформирал заниманието си в работа – ръководи ресторант и прави лодки.

Христина поема една част от работата в ресторанта, с цел да може морският вълк Здравко да разполага с повече време за обичаните му лодки. През останалото време на годината тя е 24/7 майка и стопанка.

Христина и Здравко са дружно от 17 години. В общото им съжителство  има  доста моменти, в които сред тях прехвърчат искри, само че в последна сметка фамилията, като общ приоритет надвиват над страстта.



Христина не крие, че Здравко постоянно отсъства от вкъщи им, с цел да работи, а тя вижда смисъла на живота си в децата им –дванайсетгодишната Яница и Зорница, която е на  9 година

Утре вечер чаровната Христина ще излезе от ролята на стопанка и ще тества различен модел на общуване, като заеме мястото на младата и еманципирана Теодора.

Теодора Савова е омъжена едвам от две години. Семейство Савови има малко момиче на година и половина. За Теодора салдото в връзките сред нея и брачна половинка й е висша полезност, а професионалното самоусъвършенстване е неделима част от нейния живот.



В момента Теодора е по майчинство, само че употребява всяка свободна минута за онлайн курсове. Свръхамбицията й проличава и от твърдото й решение да учи детето си на британски език редом с усвояването на българския. Тя и брачният партньор й Славчо са неразделни и обичат да прекарват цялото си свободно времето дружно.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР