Кадри БТВДамите в Елбетица се заявиха и вече опитват да

...
Кадри БТВДамите в Елбетица се заявиха и вече опитват да
Коментари Харесай

Петър възкръсна във Фермата

Кадри БТВ

Дамите в Елбетица се обявиха и към този момент пробват да командват парада. Първият опит да бъдат единни се оказа несполучлив. Те не съумяха да се схванат кого да изгонят от съперниците, с което се провалиха и разочарованието ги завладя. Те още веднъж пробваха да потърсят съвет от мъжете за формата на идния елиминационен дуел.



Най-логично е дуела да е напълно мъжки, ще можете да избегнете Коко. Това мнение показаха дамите и то се наложи.

Петър тактично си замълча и пробва да не се намесва в решенията на дамите и единствено гледа в профил по какъв начин се забатачват в личните си мисли.

В момента цел номер едно е да не се стигне до разкол и колебливост, което видяхме на церемонията. Решението би трябвало да се вземе ясно, изрично и единомислещо, както би трябвало и както досега, в който кораба имаше капитан вървеше гладко и носеше победа след победа.

Опитват да вършат твърда женска коалиция, която обаче няма изявен водач и не може да вземе единомислещо решение. Виждаме, че тази женска коалиция, която желае властта има потребност от мъж, който да побутне леко решението в някаква посока и в случай че вероятно то се окаже неверно да може да се каже.



Леко леко Петър стартира да си възстановява позициите в тима и както до момента са привикнали, вместо да помислят с главите си, по-лесно е да го попитат. Сега обаче той е великодушен на препоръки, не отхвърля на никой и гледа в профил накъде се движат нещата.

Днес играя ролята на ОТК, давам някой различен съвет насам натам и квото има да се случва да се случва. Хубавото е, че то става тъкмо по този начин, както аз го желая, разяснява повече от удовлетворен Петър.

Постигна своето, дамите една по една се завръщат към него. Пробваха да бъдат независими и самостоятелни – не се получи, по тази причина и артиста е повече от удовлетворен от създалата се обстановка.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР