Кадри: БТВБременната в деветия месец Константина Димитрова, съпругът й Петър

...
Кадри: БТВБременната в деветия месец Константина Димитрова, съпругът й Петър
Коментари Харесай

Бременната в деветия месец Константина с покъртителна изповед след огнения ад, който изпепели къщата им

Кадри: БТВ

Бременната в деветия месец Константина Димитрова, брачният партньор й Петър Димитрова и двете им дребни деца останаха без дом, откакто пожар изпепели къщата им в Брестник.

„ Закусвахме в неделя, когато се разнесе неприятна миризма. В идващия миг, за минута-две се разнесе гъст, черен, отровен пушек, откакто огънят е лумнал от вътрешната стена, зад изолацията. Опитахме с два пожарогасители и вода, само че не успяхме да изгасим огъня. Илязохме на открито, по облекла. Дошлите пожарникари пробваха да изгасят огъня, само че нямаше по какъв начин и цялата къща изгоря. Единият от пожарникарите влезе вътре и съумя да извади облекла от дрешника. ”, описа в " Тази заран " по БТВ Петър.

Съпругата му Константина добави: „ След като къщата ни изгоря, краткотрайно живеем при сестра ми в Пловдив. Тя и наши комшии и другари ни дадоха облекла за децата и за бебето, което чакаме да се роди. Терминът ми е на 10 март. Мъжът ми е боен водач в Граф Игнатиево и неговият шеф ще спомага да получим жилище. ”



Пострадалото семейство ще получи помощ от Община Брестник и други институции, а Петър е уверен, че с банкови заеми и заеми от другари още веднъж ще вдигне къща.



 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР