кадри bTV, YouTube/НадкастПобедителката от втория сезон на Ергенът Валерия коментира

...
кадри bTV, YouTube/НадкастПобедителката от втория сезон на Ергенът Валерия коментира
Коментари Харесай

Валерия от „Ергенът” 2: Завиждам на момичетата от този сезон за две неща

кадри bTV, YouTube/Надкаст

Победителката от втория сезон на „ Ергенът ” Валерия разяснява идния край на трети сезон и напълно откровено показа, че не знае по какъв начин Алек Младенов въобще ще се оправи с избора на победителка. Според нея той доста харесва и Маги, и Надежда и евентуално преди да отпрати едната му е доста зле.

„ Той в действителност харесва и двете доста и сега доста му е зле на индивида. При нас не го е имало това, Евгени си знаеше кого харесва повече. Съчувствам на Алек, тъй като Маги има качества, които той харесва, само че и Надежда има други, които той отново харесва. Реално, в случай че може да ги събереш тези в един човек, ще е супер, а не може ”, това разяснява Валерия в подкаста „ Надкаст ”.

Валерия даде да се разбере, че от финалистките от новия сезон харесва най-вече Маги, а Йоана ѝ е по-скоро неприятна. Тя дефинира като доста грозно злословенето на последната във връзка с Магдалена, макар че тя единствена я прегърна, когато тя се разплака поради отпадането на приятелката ѝ Надя от играта.

Валерия призна също, че има две неща, за които завижда на девойките в този сезон на „ Ергенът ”. Едното е, че са в Гърция, а не в Турция. Другото е, че в този сезон те са посетили леговище за избавени от употреба магарета.

„ Нас също ни водеха във плантация, само че там животните ги колеха ”, разяснява защитничката на животните, която все по този начин слага преди всичко грижата за бездомните кучета.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР