кадри bTV: Сашо Кадиев и Мони от Ергенът си вдигнаха

...
кадри bTV: Сашо Кадиев и Мони от Ергенът си вдигнаха
Коментари Харесай

Бесен скандал в БТВ: Мони ги нареди, Сашо я почна

кадри bTV: Сашо Кадиев и Мони от Ергенът си подвигнаха нервите един на различен

Екзотичната танцьорка Мони може към този момент да вън от „ Ергенът “, само че въобще не е забравена. Нещо повече, „ направената “ красавица – както се дефинира самата тя – се трансформира в много мечтан посетител в телевизионните студиа, поради възприятието си за комизъм и безжалостните си мнения. Ефирът в „ Преди обед “ по bTV безусловно се нажежи от словесния конфликт, която се случи сред нея и водещият Сашо Кадиев.



Актьорът се хвърли да предизвика остро Мони, само че се оказа, че тя не си поплюва и може да му дава отговор изцяло почтено. В един миг двамата бяха толкоз завладени от пререканията си, че за Поли Недкова и психоложката Александра от първия сезон на „ Ергенът “.



Първо обаче Мони подреди основния воин в риалитито Евгени. Тя го съпостави с кученце, което маха опашка като види Валерия. „ Тя може и да се е влюбила в него, нали обича животните “, съобщи танцьорката. Тя добави също, че съгласно нея от всички в имението единствено Елена в действителност е хлътнала по Ергена.

Мони също така изля цялото си пренебрежение към Евгени за това, че е поканил 10 дами на коктейл и по-късно тотално ги е пренебрегнал поради Валерия, която се появи безсрамно без покана.

Сашо Кадиев кой знае за какво много се изнерви и реши да изземе функционалността на колежката си Поли Недкова и да задава той въпросите. На нейния опит леко най-малко да го управлява, той непосредствено се обърна към младата актриса с думите: „ На дребната Деси Стоянова ли ми се правиш? “



„ Слушай Поли, вземи образец от Евгени “, пошегува се със обстановката в ефир Мони. „ Айде да не споделям аз, от кого ти да вземеш образец “, сряза я Кадиев.
Има ли Мони другар?
След това водещият непосредствено нападна гостенката си с това, което той реши, че е най-важно за нея. Без задръжки Сашо попита има ли си Мони гадже след „ Ергенът “ и какви тъкмо са корекциите по тялото ѝ.



Танцьорката престорено се засегна на въпроса за мъжа до нея и не издаде нищо. Колкото до корекциите, тя съобщи, че това в действителност е нещото, което най се разисква. Мони съобщи, че с изключение на устните, които са явни, е преправила бюста си. Колко кубика, това беше въпросът, който последва от Кадиев.



375 отговори танцьорките, като добави, че съгласно нея това е много обрано. Мони показва, че в действителност губи не самочувствието си. Тя съобщи, че „ Ергенът “ на процедура не е оказал огромно въздействие на живота ѝ, тъй като постоянно се е занимавала с това, което харесва. Тя обаче е доста удовлетворена, че е станала доста по-известна и разпознаваема след присъединяване си шоуто.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР