кадри bTV: Сашо Кадиев беше поставен на мястото си от

...
кадри bTV: Сашо Кадиев беше поставен на мястото си от
Коментари Харесай

Сашо Кадиев се изцепи брутално по БТВ, Мария Силвестър го срина

кадри bTV: Сашо Кадиев беше подложен на мястото си от Мария Силвестър след нова брутална изцепка

Напоследък водещият на „ Преди обед “ по bTV Александър Кадиев си разрешава да се държи в ефир както си желае, без изключително да се преценява с гостите в предаването. Понякога това е занимателно, само че постоянно границата се минава и мненията на сина на Катето Евро са напряко обидни за събеседниците му. Деси Стоянова, която по принцип въобще не се колебае да прави забележки на Сашо даже и в ефир, към този момент е вдигнала ръце, тъй като каквото и да каже, инатливият ѝ сътрудник не се преценява даже с нея.



В началото на новата седмица обаче Кадиев си откри майстора в лицето на Мария Силвестър.



Още със старта на предаването водещият стартира с недоволствата – имал доста представления, останал без глас и не се бил наспал поради промяната на времето. След това в студиото пристигна Силвестър дружно с 18-годишния Симеон Марков – възпитаник, деятел и даже арт колекционер.

Актрисата и модел съобщи, че работи с него по план и че такива младежи ѝ вдъхват вяра за новото потомство.



„ Много те похвали дамата “, разяснява Сашо Кадиев, явно в кисело въодушевление.
И по-късно стана ужасно.
Деси Стоянова се сопна, че „ дамата “ не е прозвучало по никакъв начин добре, а по-скоро фамилиарно.

Мария Силвестър пък хладно изясни, че не се е засегнала, тъй като методът на изложение приказва за психическото равнище на говорещия, не за нея.

„ Леко е обидно, само че не за този който го получава, а за този, който го споделя “, съобщи тя.

След това актрисата дръпна дълъг монолог по една от светските тематики в „ Преди обед “ и като че ли не помни да млъкне.



„ Кажи, с какво искаш да ме прекъснеш? “, заяде се тя с Кадиев, който единствено чакаше тя да си поеме въздух, с цел да ѝ отнеме думата.

На водещият не му стана по никакъв начин прелестно, само че някак си се въздържа. Това обаче единствено направи Силвестър по-нападателна.

Тя продължи да се заяжда с Кадиев, като му предложи за върви на психиатър.

След следващ опит на Сашо да завоюва словесния спор, Мария Силвестър се обърна непосредствено към Деси Стоянова: „ Как работиш с този човек? “



„ Това е рафинирана версия “, отвърна Деси Стоянова, която евентуално знае най-добре, какъв брой проблеми могат да провокират инатът и неспирната уста на Сашо Кадиев. Иначе тя безусловно стисна ръката на актрисата за това, че се опълчи на грубото и нетактично държание на сътрудника ѝ.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР