кадри bTV: Натали Трифонова не издържа и избухна по БТВ:

...
кадри bTV: Натали Трифонова не издържа и избухна по БТВ:
Коментари Харесай

Натали Трифонова не издържа и избухна по БТВ: Лъжат ви!

кадри bTV: Натали Трифонова не устоя и избухна по БТВ: Лъжат ви!

Натали Трифонова употребява предаването си COOLt, за направи доста отровена рецензия към любовното риалити “Ергенът ”.

Тя непосредствено съобщи, че не има вяра на участничките, които като изоставен имението, повтарят една и съща неистина.

Синоптичката и всемирски хроникьор се ядоса, че те отхвърлят ревността, която изпитват.



Натали изясни пред три от отпаднали участнички – Крисия, Габриела и Кристина, че съгласно нея няма по какъв начин една жена да не ревнува, когато е подценена поради друга. В “Ергенът ”, където доста дами се конкурират за един мъж, обстановката е още по-тежка, уверена е Трифонова.

Тя обаче не приема, че всички напуснали имението девойки в действителност не ревнуват, както всяка една от тях декларира по-късно. Единственото пояснение е, че те лъжат и въобще не са откровени, сподели Натали.



Гостенките в студиото обаче ѝ подсказаха, че има и различен вид. А той е, че претендентките (с дребни изключения) в действителност въобще не харесват Евгени, а са в предаването само да натрупат популярност.



Крисия разяснява, че се е увлякла по него, само че надали може да се приказва за по-сериозни усеща. Тя изясни, че е схванала, че Евгени от своя страна е пристрастен по други девойки.

Поп фолк певицата даже съобщи, че предусещала какво ще стане на церемонията, на която тя остана без роза. Според нея тя не е траяла присъединяване си поради неразбирателство и съмнението, че тя се е промъквала с цел да шпионира срещата на Евгени с друга от дамите е безпричинно.
Тя просто дебнела да се появи в подобаващ миг,
с цел да прекъсне срещата и по този начин се е основало неверно усещане.



Габриела, която остана без роза поради леко невъздържание с розето, което ѝ развърза езика да приказва нелепости, съобщи нещо още по-радикално.

Тя призна, че в случай че не е била изгонена, е имало огромна възможност да върне розата на Евгени и сама да напусне имението.

Тя също била усетила, че той не е за нея и ще би трябвало да търси същинската обич отвън телевизионния формат.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР