Кадри БТВ: Жените ще приключат Петър във ФерматаНай-сетне дамите в

...
Кадри БТВ: Жените ще приключат Петър във ФерматаНай-сетне дамите в
Коментари Харесай

Жените ще приключат Петър във Фермата

Кадри БТВ: Жените ще приключат Петър във Фермата

Най-сетне дамите в тим Елбетица в действителност се разсъниха. Сега им стана ясно, че отборната тактика да пазят мъжете няма да докара до нищо хубаво за тях.

Мартина се зае със задачата да убеди останалите девойки, че това, което  вършат не е в тяхна изгода, а в противен случай добутват мъжете до край, до момента в който те една по една гърмят.

Пазим мъжете сякаш да имаме Ад и Рай и точки.

Откакто ги пазим нямаме нито Рай, нито точки. Половин сезон мъжете при нас са ваксинирани тъй като са трима. Те отиват на борба с ясната мисъл, че те няма да си тръгнат. В идващият миг ние сме четири и можем да обърнем играта. Не съм съгласна, че Ния бе по-малко потребна от Жоро.



Представяте ли си по какъв начин изглеждаме извън. Аз желая да съм положителния образец, а сега сме неприятния образец. Показваме тъкмо по какъв начин не би трябвало да бъде. Ние го вършим, с цел да продължи Елбетица напред. Кои са Елбетица сега? Мъжете и вероятно една жена. Ние отиваме с настройката да умра и след това да ме изгонят. Защо? Защото съм жена, продължи да разкрива точната обстановка Мартина.
И без мъже ще изкараме. Дори и да има игра с тях ще се оправим. Правим мъжки двубой и започваме да чистим.


Малко късничко стигнаха до този извод откакто играта напуснаха няколко дами, които можеше към момента да са там. Емилия е повода за това състояние. Тя нито един път не изрече мнение, нито се опълчи против Петър, а най-безропотно се съгласяваше със всичко. Загубата на най-хубавата й другарка Ния обаче я накара най-накрая да пречупи робското си мислене и да огледа с други очи. Не че това я направи уверена в себе си и решенията си жена, само че най-малко се вслуша в доводите на Мартина и по принцип е съгласна с тях.



Този път на отборното решение кого да изгонят от противниковия тим постановиха мнение и то бе по-различно от това на Петър с което той предсказа апокалипсис в тима си, по тази причина че не се преценяват с него.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР