Кадри: БТВ и Инстаграм, Натали Трифонова: Натали грейна от новината

...
Кадри: БТВ и Инстаграм, Натали Трифонова: Натали грейна от новината
Коментари Харесай

Братя Аргирови за Натали Трифонова: Потвърдена е новината за Христо Стоичков

Кадри: БТВ и Инстаграм, Натали Трифонова: Натали блестна от новината за Христо Стоичков

Любопитно нещо научи водещата по БТВ Натали Трифонова. В едно от предаванията, на които е лице тя – „ Култ “, й гостуваха братя Аргирови. На известните български артисти им следва концерт за 40 години на сцената, който ще се организира на 8 юни в Летния спектакъл в родния им град Пловдив.



Там ще вземат участие доста техни сътрудници – Тони Димитрова, Веселин Маринов, Росица Кирилова и дует „ Мания “.
„ Я ми кажете в този момент. Едно птиченце ми сподели, че една доста огромна звезда, българска, международна, ще бъде на вашия концерт – огромният Христо Стоичков. Правилно ли съм схванала или това птиченце ме е излъгало? “, попита Трифонова, която след секунди научи нещо, което до момента не е знаела.



„ Не те е излъгало. Ние сме го поканили публично. Той сподели, че ще направи всичко допустимо да пристигна. Но знаем, че Ицо е международна звезда, може би най-известният българин в целия свят. Всичко зависи от неговата стратегия, споделиха братята.

„ Ама вие сте го поканили просто да участва и да слуша ли? “, потърси отговор Натали.



„ Може и да изпеем една ария дружно? Той доста хубаво пее апропо. От Пловдив неприятни хора няма “, отвърнаха с усмивка артистите.

„ Наистина ли? А такааааа. Виж какви неща аз узнавам “, учуди се откровено водещата, която преди 4-5 месеца пусна фотоси в профила си в Инстаграм с Камата от преди 25 години и от днешни дни.



„ С Ицо сме другари от доста години. Ще ви опиша една любопитна история. Преди години поканвам майката и бащата на моята брачна половинка в България. Влизаме в Шведския хотел (бел.ред. Грандхотел Варна в курорта „ Св. Константин и Елена “ край Варна). Бащата на моята брачна половинка е доста разпален по футбола. По едно време ме бута и споделя: „ Това не е ли Стойков? “, те по този начин му викат. Аз споделям: „ Да “. А той: „ Еееее, но той е огромна звезда “. И аз споделям: „ Ицееее, здравей по какъв начин си! “ Прегръщаме се двамата, а бащата на жена ми гледа с ококорени очи. Пита: „ Ама ти познаваш ли го? “ Аз му отговорих, че сме другари. Ицо му даде подпис, а той си постави подписа на тв приемника, на който гледа футбол, и си го държи там “, описа Светослав Аргиров.



„ Наистина е доста огромна звезда Христо Стоичков. Това несъмнено е по този начин. А в това време е толкоз земен. С всички се държи другарски. Аз доста ще се веселя да чуя една ария – Христо Стоичков и Братя Аргирови дружно. Велико ще бъде. Аз не знаех, че той пее. Очертава се доста готин и огромен концерт “, сподели на собствен ред Трифонова.

Накрая на изявлението водещата още веднъж разгласи анонс за концерта на 8 юни в Пловдив и участниците в него. „ Братя Аргирови, Тони Димитрова, Веселин Маринов, Роси Кирилова и в случай че имаме шанс може да чуем Христо Стоичков на сцената. Сега го каним, в случай че ни гледа – да заповяда! “



„ Абсолютно! Ицо е огромен познавач на женската хубост, тъй че в случай че ти кажеш, че ще дойдеш, съгласно мен ще направи всичко допустимо! “, обърна се с усмивка към Натали Благовест Аргиров.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР