Кадри БТВ и инстаграм: Голям гаф на БТВ с новия

...
Кадри БТВ и инстаграм: Голям гаф на БТВ с новия
Коментари Харесай

Голям гаф на БТВ с новия турски сериал „Мрежа от лъжи“

Кадри БТВ и инстаграм: Голям гаф на БТВ с новия турски сериал „ Мрежа от неистини “

Любим на почитателите на турски сериали „ Мрежа от неистини “ се излъчва по BTV Lady и много хора наблюдават развиването на сагата.

Разтърсващата история се развива динамично и непредсказуемо и е на път да измести Йълдъз и Ендер от Опасно прелъщение в сърцата на феновете.



Главната героиня Асия, роля изпълнявана от актрисата Джансу Дере, за която пък имаше клюки, че е починала при разрушителните трусове в Турция, остава сираче от дребна, само че упоритостта и я трансформира в сполучлив и почитан доктор.
Богата наследница на починалите си родители, тя в никакъв случай не е имала семейство, което да назова свое, и постоянно се е справяла сама.
Животът ѝ протича в цялостна самотност досега, в който не среща Волкан, роля изпълнявана от Джанер Джиндорук, който също е обвързван с опостушителното земетресение, защото е родом от Адана.



Двамата се влюбват от пръв взор и бързо вземат решение да се оженят.
Семейството на Волкан става семейство и на Асия, приятелите също.
Влюбените построяват благополучен брак и отглеждат сина си Али в спокойна и уютна конюнктура, за каквото лекарката постоянно е мечтала.

Но няма да е турски сериал, в случай че нещата не вземат поврат и тъкмо това притегля феновете пред екрана, само че те са мощно възмутени от дублажа, който предлага родната телевизия.



Направо ме отхвърлят да го виждам! Не стига, че го реалокираха по канал, който изисква отличен интернет, ами им озвучаването е кошмарно. Предпочитам да си го виждам по интернет с истинските гласове и надписи!

Имам възприятието,че един и същи е дубльора за Дерин и Асия. Дразнещо е…

Отвратителен дублаж и мощно озвучен, при което се губят гласовете и нищо не се схваща.

Много неприятно за слушане, сигурно, в случай че беше озвучен по този начин изначало, нямаше да го виждам!

Като се вземе поради, че множеството хора на възраст се забавляват с тези сериали, би трябвало малкия екран да поправя минусите, с цел да могат почитателите да се насладят на обичаната си сага.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР