кадри bTV и instagram.com/fragmeant: Елена е жестоко наранена от Евгени,

...
кадри bTV и instagram.com/fragmeant: Елена е жестоко наранена от Евгени,
Коментари Харесай

Елена взе крайно решение, Евгени я наранил жестоко

кадри bTV и instagram.com/fragmeant: Елена е грубо засегната от Евгени, взе извънредно решение

Елена наподобява мощна, само че от думите й си проличава, че е засегната от Евгени или по-скоро от обстоятелството, че не завоюва играта.

Изглежда даже е взела някакво извънредно решение да остане сама.

Елена Сергова, която загуби борбата за сърцето на Евгени в “Ергенът ”, само че завоюва хиляди почитатели, които се радваха и плакаха с нея, направи запаметяващо се посещение в преднването на Диана Любенова по bTV.

От самото начало то беше по-необичайно, минимум тъй като водещата я посрещна с същинското ѝ име – Елена-Антоанета.



Любенова попита дали поради двойното име, гостенката ѝ има някакво разделяне на личността ѝЕлена призна, че околните ѝ знаят от личен опит, че не е добре да се демонстрира другото ѝ лице – Антоанета.
Тя е отмъстителна и по-лошата като цяло, сподели инфлуенсърката.


“Вълната на утвърждение и обич е доста мощна и ме залива, по тази причина не мога кажа, че хейта ми въздейства ”, показа Елена.

Тя сподели също, че откакто е гледала епизодите на “Ергенът ” е видяла свои неточности, на най-вероятно, в случай че имаше втори късмет, би постъпила по същия метод.

Според нея атмосферата в имението е била токсична и напрегната, по тази причина тя чела всяка заран Сенека и станала стоик.

Все отново на моменти е била прекомерно нападателна, призна Елена.



“Да не забравяме, че “Ергенът ” е въпреки всичко игра ”, напомни тя и изясни, че в действителния живот също се бори за любовта, само че може би не толкоз конкурентно.

“Не ме е боязън да ми разбият сърцето ”, сподели още Елена.

Тя призна също, че от време на време се демонстрира като прекомерно мощна жена и евентуално това е разколебало Евгени.



“Може би го уплаших. Ако уплаша още 20, това ще е доста добра цедилка, тъй като най-после ще остане този, който би трябвало да е ”, сподели още финалистката в “Ергенът ”.

Така стана ясно, че още не е срещнала мъжа, който търси.

Елена призна също, че е мощно увлечена сега по картите таро.

Любимата ѝкарта е Кралица мечове.

“Тя седи на трона мощна, само че е сама ”, разяснява тя с явно страдание.

Още по-интересен пост написа Елена преди дни в Инстаграм:

„ Когато изненадах майка ми за рождения й ден в Рим, нямах никакво желание да направя и една фотография на клишираните забележителности.

Беше благо да чуя възторгнатото „ Oh My God “ на група американци към Колизеума, които допускам за първи път се сблъскаха с историята в подобен мащаб (и поп културата, дали Колизеум щеше да е толкоз известна атракция, в случай че не съществуваше „ Гладиаторът “).

И ето по какъв начин на път за летището, няколко спирки преди Чампино, виждам Cinecitta. „ Слизаме тук “, споделям на Мишел и тя е учудена какво пък толкоз ще вършим в предградието.

А аз си мисля за думите на Анита Екберг в La Dolce Vita:„ “Stay free, available, like me. Never get married. Never choose. Even in love, it’s better to be chosen. ”

Този урок към този момент го научих. “

Дали това значи, че Елена е решила да не се омъжва в никакъв случай?

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР