Кадри: БТВ: Билалов два пъти подсказа на участник, той не

...
Кадри: БТВ: Билалов два пъти подсказа на участник, той не
Коментари Харесай

Билалов наби канчето на умен участник

Кадри: БТВ: Билалов два пъти подсказа на участник, той не го послуша и „ изгоря “ за огромна сума

Водещият на „ Стани богат “ Михаил Билалов можеше да докара добра сума на един от участниците в днешното издание на предаването.

Срещу него за втора поредна вечер седна Димитър Димитров от Пловдив.

Вчера той отговори на първите шест въпроса, а през днешния ден продължи играта си с запитване:



„ Кой български манастир е изпълнявал функционалностите на място за изгнание и подслон за душевно заболели? “. Вариантите бяха Рилският, Бачковският, Гложенският и Лясковският.

Икономическият анализатор изиска жокер „ 50:50 “, който остави вторият и четвъртият вид, сред които избра Лясковският и това бе вярно решение.



„ В свои подводници Военноморски сили на Съединени американски щати заменят надзорен панел на стойност 38 000 $ за 30-доларов джойстик за игра. Какво ръководят с него? “, бе идващото запитване, а вариантите – Двигатели, Водни помпи, Перископ и Системи за вентилация. Участникът не се затрудни и уточни перископ, което се оказа правилно.

Последва въпрос за 3000 лв.: „ Кой артист е номиниран през 1977 -а, а след това и през 2016 година за превъплъщението си в един и същи воин? “ – Робърт де Ниро, Харисън Форд, Силвестър Сталоун или Ал Пачино.



Участникът се насочи към Харисън Форд поради „ Междузвездни войни “, а също и тъй като не се сети за филм от 1977 година, който има римейк през 2016-а.

Тук обаче водещият, очевидно знаейки, че правилния отговор е Сталоун, му подсказа: „ 1977-ма в случай че е Силвестър Сталоун, изиграл ли е „ Роки “ още един път 2016-а? “.



„ Възможно е, припомням си, че игра няколко продължения. А „ Крийд “, което е продължението на „ Роки “, в което взе участие Силвестър Сталоун, това също е ненапълно вид “, присети се Димитър, само че в последна сметка избра да заложи на Харисън Форд.



„ С огромно терзание маркираш. Не се подсигуряваш? Това е твое решение. Жокерът ти в публиката Атанас дали ще знае? “, продължи да го разубеждава Билалов.
„ Ами той е мощен в доста области, само че тъкмо за този въпрос не знам дали ще ми помогне.
Ще изстрелвам. Маркирам Харисън Форд “, изрично съобщи участникът, който имаше още два жокера. Само по-късно той съжаляваше, защото правилен отговор в действителност се оказа Сталоун, и по този начин падна на 500 лв..

„ Аз като ви блъскам към жокери не го върша инцидентно, тъй като изпитвам наслаждение от жокерите. Защо? Това е играта. Тъкмо направи едно показно на Атанас какво да не прави “, сподели му Билалов.



„ Аз апропо, в случай че ме беше помолил за помощ, щях да му оказа помощ “, разкри жокерът в публиката Атанас Атанасов, който е 18-кратен победител в друго предаване за познания – „ Последният печели “ по Българска национална телевизия.



„ Мъчи го по-късно, в случай че обичаш. Стига, че към този момент тука… Виж, бледен е. Митко, недей да съжаляваш. Много ми беше драго. Умен, прелестен събеседник, само че играта е ей такава “, сподели на разлъка Билалов.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР