кадри bTV: Бербатов: Минали сме границата, държавата трябва да се

...
кадри bTV: Бербатов: Минали сме границата, държавата трябва да се
Коментари Харесай

Бербатов: Минали сме границата, държавата трябва да се намеси

кадри bTV: Бербатов: Минали сме границата, страната би трябвало да се намеси

Футболната звезда Димитър Бербатов напряко направи извънредно прочувствено послание към почитателите по bTV. Той се извини на Златимир Йочев и Мария Цънцарова, че гостуването му ще най-вече монолог и разказа положението на БФС по този начин, както го вижда сега.

„ Не е момента Бербатов и екипа му да поемат ръководството, а тези хора да не ръководят “, изясни и акцентира, че би трябвало нов и на първо място почтен футболен конгрес, на който всеки, който има хрумвания и екип, да има опция да се кандидатира.

„ При мен „ на живот и гибел “ да оглавя БФС няма.

Клубовете ще си изберат управлението “, акцентира звездата.



Бербатов изясни просто схемата, с която настоящето управление на БФС оцелява, по думите му „ с поредност от тарикатлъци, шашми и корупция “.

Той разкри, че клубове се изключват от съюза скрито, изключително в случай че имат хрумвания и желаят смяна.

След това те се одобряват, само че с подобаващи за управлението управителни препоръки.

Важна детайлност е, че на идващия конгрес, на който би трябвало да възобновят участието си в БФС, те нямат право на глас.
Държавата дава лиценза на БФС, извънредно време е да се намеси, счита Бербо
Димитър Бербатов не пожали министерството на спорта, като сподели, че министърът право се съгласил на среща, само че екипът му го разубедил, тъй като щяло да е интервенция в работата на самостоятелния БФС. Той обаче акцентира, че таман страната дава лиценза на БФС и би трябвало да го управлява.

„ Минали сме крайната точка, страната би трябвало да се намеси, тъй като става въпрос за потвърдени лъжци и измамници “, съобщи Бербатов.



Той прикани футболните почитатели да оставят на страна клубните си пристрастия и да се обединят.

„ Има зложелател, който желае да ни отнеме футбола. Момчета, девойки, обединете се.

Ако не го създадем, ставаме съучастници. Поискайте смяна, а не, като ме видите, да ми се оплаквате на мен “, обърна се непосредствено към почитателите Бербатов.


Четенето на молебствия е трагикомедия, отсече футболната звезда
След въпрос на водещите, той съобщи, че четенето на молебствия против уруки в БФС е несериозно и е колкото комично, толкоз и трагично. „ Ние протестираме към този момент две години и половина “, по този начин Бербатов отговори на въпроса дали ще поддържа новия митинг против управлението на БФС.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР