Кадри: Бившият министър на отбраната у нас Николай Ненчев обяви

...
Кадри: Бившият министър на отбраната у нас Николай Ненчев обяви
Коментари Харесай

Николай Ненчев: Действията и думите на Стефан Янев се следят и докладват на ръководството на НАТО

Кадри:

Бившият министър на защитата у нас Николай Ненчев разгласи пред Tribune.bg, че дейностите и думите на сегашния подобен Стефан Янев се наблюдават и рапортуват на управлението на НАТО.

" Тази провокация от страна на нашия министър към този момент е на бюрото на генералния секретар Йенс Столтенберг. Допускам, че за пореден път те изпадат в неразбиране какво се случва в България “, сподели той.

Отиването на Янев при антинатовските стачкуващи Ненчев дефинира като тревожно.

„ Това е доста тежка провокация преди всичко. Това приказва за неналичието на държавност, тъй като България по силата на конституцията е парламентарна република и тя е избрала своята ориентировка. Когато министърът на защитата приказва едно, външният министър приказва друго, а министър председателят оспорва думите и твърди, че е персонална позиция, която не касае кабинета е необичайно “. 

Атлантическият съвет ще изпрати още четвъртък своя позиция до Държавния департамент на Съединени американски щати, с цел да осведоми за протичащото се в нашата страна и съответно отношението на американския дипломат.

Ненчев насочи укор към „ демократите в дясно “ по отношение на тяхното безмълвие и неналичието на сдържаност към протичащото се у нас. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР