кадри 7/8 ТВТака започна днес Вечерното шоу на Слави Трифонов

...
кадри 7/8 ТВТака започна днес Вечерното шоу на Слави Трифонов
Коментари Харесай

Бойко Рашков в Шоуто на Слави: Досега не съм го казвал, но е време! Рекордьори в купуването на гласове са ГЕРБ и ДПС

кадри 7/8 ТВ

Така стартира през днешния ден " Вечерното шоу на Слави Трифонов " с водещ Иво Сиромахов:

Сиромахов: 

„ Наближават изборите и още веднъж най-важният въпрос е, дали те ще бъдат почтени! Ще бъде ли спряно пазаруването на гласове? По тази и по други тематики ще беседвам с вътрешния министър Бойко Рашков.

Сиромахов:  „ Започваме с тази тематика за изборите. Всъщност се оказва, че вашето държавно управление е първото, което от толкоз години стартира да проверява търговията с гласове! Досега властта не му е обръщала никакво внимание!



Рашков: Точно по този начин е. Цялото общество знае, че се купуват и продават гласове у нас. Вие не пропускате да отбелязвате, че „ пазаруването и продаването на гласове е закононарушение ”. В същото време не са били предприемани никакви дейности в посока разобличаване и наказване на тази вид престъпност. Обяснението е в нашите политици. Онези, които купуват гласове, заплащат за това, българинът да гласоподава не за това, което желае, а за тази партия, която му заплаща, което е унизително!



Сиромахов: Може ли да кажете, кои са партиите, които най-вече са купували гласове?

Рашков: Това би трябвало да се знае. До този миг се въздържах от изнасяне на такава информация, само че защото политическата безочливост на някои водачи надминаха всевъзможни граници, да се отхвърля очевидното, че те купуват гласове, аз мисля, че българите би трябвало да зная преди изборите които предстоят, кои са рекордьорите по пазаруване на гласове. Тези рекордьори са известни, аз няма да кажа някоя загадка. Ясно е, че тези, които разполагат с най-вече финансов запас, те са и забъркани в пазаруването на гласове. Това са ГЕРБ и Движение за права и свободи. Това е посочило нашата статистика.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР