кадри: 7/8 ТВОчаквано Вечерното шоу на Слави Трифонов тази вечер

...
кадри: 7/8 ТВОчаквано Вечерното шоу на Слави Трифонов тази вечер
Коментари Харесай

Иво Сиромахов метна Слави: „От ИТН как са очаквали хората да гласуват за човек, който се облича като собственик на кафене”?

кадри: 7/8 ТВ

Очаквано „ Вечерното шоу на Слави Трифонов ” довечера стартира с разбор на изборния ден. Ето какво разгласи Иво Сиромахов доскоро:

„ Ще направя един къс преглед на изборите. Започвам с най-шокиращата вест от през вчерашния ден:



„ Жена изяде разписката от машината, откакто гласоподава ”. Не мога да схвана, за какво за тази изядена квитанция се подвигна толкоз звук?! Жената е изяла една квитанция! Голяма работа,бе! Какво да кажем за Кирил Петков и Асен Василев, които изядоха половината гласове на Има Такъв Народ и Демократична България от предишните избори?! Това е изяждане.

За резултатите на спечелилите от предишните избори Има Такъв Народ, какво да кажа? Неловко е някак си. С Петър Илиев бяха преди всичко, в този момент без Петър Илиев на пето място! Не знам, правете си изводите! Казвам единствено обстоятелствата.

От друга страна от Има Такъв Народ по какъв начин си представяха, че хората ще гласоподават за човек, който се облича като притежател на кафене? Как да гласуваш за такива избори?

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР