кадри: 7/8 ТВЕто как започна днес Вечерното шоу водещият на

...
кадри: 7/8 ТВЕто как започна днес Вечерното шоу водещият на
Коментари Харесай

Сиромахов пусна Слави от къщата му: „На мен никой не може да ми каже, къде да седя”

кадри: 7/8 ТВ

Ето по какъв начин стартира през днешния ден " Вечерното шоу " водещият на 7/8 ТВ Иво Сиромахов: 

Днес е незабравим ден за българската политика, тъй като президентът Радев връчи мандата на партия ГЕРБ, а те предложиха кабинет с доста забавни имена. За министър председател издигат Дани Митов. За мен най-впечатляваща е номинацията за министър на туризма. Борисов предлага той да е Любен Дилов – наследник. Той е първенец по съдружен туризъм. Бил е с Български земеделски народен съюз, Вътрешна македонска революционна организация, Съюз на демократичните сили, в този момент е в коалиция с ГЕРБ. Това е доста сериозна туристическа кариера. Той е политик – бродяга.

 

Борисов сподели, че и на един крайник може да сформира държавно управление.

Ето по какъв начин продължи шоуто Сиромахов:

Заседанията на новия парламент са най-рейтинговото шоу по Българска национална телевизия. Да не се хвалим, само че където и да отидат наши хора – подвигат рейтинга.



После Сиромахов пусна скеч, в който самият той играе Слави Трифонов.

„ Да пристигна тука едно „ Ай ти ” да ми включи компютъра! Как по този начин всички са към този момент депутати?! Значи аз съм платил 15 „ ай ти ”-та в Народното събрание, а тия отново гласоподават с ръце! Това е някакъв оксиморон.

Къде ще се нарежда „ Има Такъв Народ ” в Народното събрание, в ляво или вдясно?

Ще се нарежда на върха на пирамидата на Маслоу. Аз съм там, където ме сложи суверена. Ако суверена каже да съм вдясно, ще съм вдясно, в случай че каже да съм вляво - ще съм си пред компютъра, тъй като на мен никой не може а ми каже къде да седнал съм, с изключение на суверена ”!, приключи скеча си Сиромахов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР