Кадри: 7/8 ТВЗам.-председателят на Има такъв народ Тошко Йорданов очаква

...
Кадри: 7/8 ТВЗам.-председателят на Има такъв народ Тошко Йорданов очаква
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Виждам предсрочни избори през март, на които ще се върнем в парламента

Кадри: " 7/8 ТВ "

Зам.-председателят на " ИТН " Тошко Йорданов чака партията да се завърне в Народното събрание до месеци. Той показа прогнозата си в предаването " Студио Хъ " по " 7/8 ТВ ", където му гостува журналистката Мира Баджева.

" Гледа ли ги през днешния ден по какъв начин вършиха следващи опити да изберат някакви комисии ", стартира диалога Йорданов по отношение на полемиките към избор на комисии в Народното събрание.



" Направи ми усещане, че по този начин наречените отцепници от Има Такъв Народ са употребявани като съществени остриета в борбите против Вежди Рашидов и Весела Лечева. Тоест, ще бъдат употребявани по предопределение. Видели са капацитета им на скандалджии, може би вие по този начин сте ги избирали преди време, не знам. Смятам, че късият живот на този парламент ще бъде изпълнен със кавги. Политическа партия стартират да се държат като вас първоначално, преди да станете по-сговорчиви. Казвам го полу на смешка само че и в действителност ", показа гостенката. 

" Тези двамата по тази причина са там, би трябвало да се потвърждават. Нали знаеш, че когато си изменник на нещо и отидеш в другия тим, би трябвало да доказваш какъв брой си правилен и са склонни да вършат всичко, което желаят. Ние в действителност казвахме " не " на ГЕРБ и Движение за права и свободи втория път в Народното събрание. С другите се опитахме да се разберем, само че те ни споделиха " не ". В момента съвсем всички приказват това, което ние казвахме преди шест месеца, единствено че тогава твърдяха, че приказваме нелепости и надали не саботираме демокрацията. Става дума за лицемерието в Народното събрание, за това че бюджетът е прекомерно раздут - социалистически. Че парите, които се дават, надуват инфлацията, че ковидът убиваше стопанската система, за това, че казусът не сме ние. Тези неща стартират лека-полека да излизат ", сподели Йорданов.

" Очаквам да има избори през втората половина на март. Мога да се хвана на бас, че ще е март. Сигурен съм, че ще се върнем назад в Народното събрание. Практически незабележим брой гласове ни оставиха отвън това Народно заседание ", счита един от най-доверените хора на Слави Трифонов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР