Кадри: 7/8 ТВ и DAZNЖурналистът Крум Савов обяви, че има

...
Кадри: 7/8 ТВ и DAZNЖурналистът Крум Савов обяви, че има
Коментари Харесай

Крум Савов: Кубрат е егоцентричен, нарцистичен типаж. Огледален образ на Бойко Борисов

Кадри: 7/8 ТВ и DAZN

Журналистът Крум Савов разгласи, че има сериозна разлика сред държанието на Антъни Джошуа и Кубрат Пулев. Водещият в малкия екран на Слави Трифонов " 7/8 " изрази мнението си при гостуването си на Петър Волгин в БНР след боксовия мач, състоял се в събота вечер.

" Предварително възможностите за победа на Кубрат Пулев бяха не повече от 20-30% ", сподели Савов. По думите му фактът, че Кобрата е стигнал до този мач, е неповторимо самопризнание за качествата му, труда и волята.

" Кубрат е доста разузнаван и разгадан играч, от дълго време е в елита на Топ 10 на професионалния бокс. Той е много предвидим. Английските коментатори подчертаваха, че Кубрат Пулев е еднопластов боксьор. Както и Палми Ранчев - една забавна фигура в бокса - удостовери, че Кубрат е артикул на една остаряла школа - руската, в която аматьорският жанр на боксиране не прави работа на професионалния кръг. Пак е достижение, че с този фасон Кубрат стигна до два мача за международна купа ".

Според Савов провокативното, надменно и нападателно държание, доста постоянно изкуствено инспирирано и преиграно, е част от това шоу:

" Кобрата е част от това шоу, различен е въпросът какъв брой му отива. Кубрат можеше да се държи по-смирено и по-спортсменски преди и след мача.... Антъни Джошуа е превъзходна реклама на спорта. Елегантен и като визия, и като държание, и като изказ, много образован като метод на изложение, като послания, които отправяше преди и след мача, като почитание към противника, към публиката, към българския народ - с другарски фрази, които насочи. Джошуа остана на тази висота, Кубрат не съумя, той е тесногръд, нарцистичен типаж. Той е огледален облик на Бойко Борисов ".

Крум Савов уточни, че в последно време не е доста положително известното за всички приятелско отношение сред боксьора и министър-председателя.

" Според почитатели на Кобрата лек раздор сред него и Борисов е настъпил след загубата му от Кличко, когато министър председателят не го е посрещнал на аерогарата ", разяснява той и добави, че Борисов обича да поддържа връзка единствено с спечелилите.

Пулев има шансове в политиката, безапелационен беше журналистът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР