Къдрави мигли - най-новият писък на модата. Не, това не

...
Къдрави мигли - най-новият писък на модата. Не, това не
Коментари Харесай

Най-новата мода сред жените ще ви отврати СНИМКИ

Къдрави мигли - най-новият вик на модата. Не, това не е просто занимателна част от костюма ти за Хелоуин. Те в действителност стават известни и се употребяват за всекидневен грим.

Естествено, младежите станаха основните " носители " на такива мигли, написа jenata.blitz.bg.

Модата се състои освен от облекла и аксесоари. Гримът също се трансформира от сезон на сезон и принуждава стилните почитатели да купуват палитри за оформяне или разчистване на моливи за вежди от рафтовете. Наскоро в мрежата се появи друга нов тренд, който се трансформира в същинска сензация. Къдрави мигли - плодът на обществените мрежи. Именно там се появиха фотоси на необичайния грим.



Те станаха толкоз известни, че започнаха да притеглят публичното внимание. И в този момент най-запалените бюти блогъри на планетата сгъват подправени мигли и ги залепват към клепачите си. Но не всички фешън трендове са разбираеми. Трудно е да се осъзнае, че изкривеното знамение не е смешка, а същински метод към ежедневния грим.

По-голямата част от реакциите в интернет е негативна. Хората не могат да схванат за какво би трябвало да си вършиме грим, който е по-подходящ за филм на ужасите.



Но има и такива, които харесват този вид мигли. С тях можете да отидете, да вземем за пример, на дискотека или друго тематично събитие. С помощта на такива мигли можете да привлечете вниманието към себе си.

Все отново, някои хора обичат да се набиват на очи с екстравагантността си, тъй че къдравите реснички ще имат изгода единствено за тях.

За благополучие, " къдравата " наклонност към момента не е станала постоянно срещана и прекомерно сериозна. Използват я най-много в името на шегата.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР