Кадифеният глас, който може да разтопи всяко сърце, Майкъл Бубле

...
Кадифеният глас, който може да разтопи всяко сърце, Майкъл Бубле
Коментари Харесай

Майкъл Бубле пристига с цялото си семейство у нас

Кадифеният глас, който може да разтопи всяко сърце, Майкъл Бубле съобщи, че кариерата му е „ кръгла нула по скалата за неща, които го вълнуват “. Певецът, който ще изнесе първия си концерт у нас на 14 септември, постоянно е поставял фамилията си преди работата. А с необикновен интензитет признава това в последните две години, в които петгодишния му наследник Ноа се бори с диагнозата рак.

Това е и главната причина да пътува с цялото си семейство на настоящото си турне, част от което е и София. До в този момент е избирал най-скъпият метод да прави музикалните си обиколки - три седмици изнася концерти, след което две седмици е с дамата и децата.

„ Не е финансово преференциално, само че за мен няма значение. Аз избрах най-хубавото от двата свята. Не мога да изляза на сцена и да съм благополучен, в случай че не съм със фамилията си. А най-хубавото е, че те ще пътуват с мен на турнето! “, разкрива Бубле.

Докато пък си е у дома даже не мисли за работа. “Тя е чиста нула по скалата на нещата, за които се безпокоя. Може да ви се стори сладникаво, само че аз помня по какъв начин седях и си мислех: „ Защо по дяволите се безпокоя за всички тези л**на? “ За това ли се тормозя? За непознатото мнение, за някакви числа? Това е жалко.

Единственото значимо е да се радваш на дребните неща и да не си толкоз ангажиран или луд какъв брой те харесват хората или какъв брой пари правиш “, споделя артистът.

Като човек, минал през доста компликации в живота, през днешния ден той признава, че жена му Луисана и техните деца Ноа, Елиас и 7-месечното бебе Вида, са тези, които коват бронята му пред другите.

„ Семейството ми, с любовта, която ми дава, основава и моята ризница за пред другите. Така е през целия ми живот и кариера без значение по кое време и какъв брой сполучлив съм бил, без значение какъв брой ми е прекрасен костюма, или какъв брой ми е безценен часовника. Под всичко това е бронята, която те са ми построили “.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР