Където и да отиде, тя никога не успява да се

...
Където и да отиде, тя никога не успява да се
Коментари Харесай

Фенове разкриха несъвършенствата на Ким Кардашиян

Където и да отиде, тя в никакъв случай не съумява да се скри от обективите на напористите фотографи. Този път още веднъж стана обект на интерес от страна на папараците, които се надпреварваха да я снимат.

Този път обаче Ким Кардашиян получи внимание, там където не искаше. Тя театралничи в убийствена алена рокля, само че не това притегли вниманието на почитателите й. Оказа се, че тези, които са по-наблюдателни обширно преглеждат фотосите на риалити звездата и са стигнали до извода, че на левия си крайник тя има шест пръста.
Коментарите пристигнаха, откакто риалити звездата провокира възторг на премиите American Influencer Awards.



Ким открадна шоуто със секси тоалета, който беше подбрала за събитието, само че надали очакваше подигравките, които отнесе след появяването на фотосите в медийното пространство.

Звездата се качи на чифт високи сандали с отворен пръст и точно те й сътвориха огромните проблеми и мненията, с които я засипват в обществените мрежи.

Въпреки, че е доста ясно, че тя няма шест пръста, почитателите започнаха да вършат жестоки мнения в Twitter.

Това не е първият път, в който почитателите й се съмняват в това. Слуховете потеглиха още през август, когато тя театралничи с Кайли Дженър в рекламата за своя нов мирис. Тогава отното се заприказва за спомагателна цифра в пръстите й.

Постът в последна сметка беше отстранен на фона на прекалено много възторг над изображението.

По това време представител на Ким Кардашиян сподели за Page Six: „ Объркващата заблуда е резултат не от Photoshop, а от страничния ъгъл на крайници на звездата “.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР