Къде ще е новото имение на Playboy. Новото имение на

...
Къде ще е новото имение на Playboy. Новото имение на
Коментари Харесай

Къде ще е новото имение на Playboy

Къде ще е новото имение на Playboy. Новото имение на Playboy ще е в метавселената, оповестява Hicomm.  Както е известно, компанията към този момент провежда празненства в  Decentraland,  един от най-популярните виртуални светове, само че към момента не е избрала уебсайт за своето виртуално имение.

Първи за това загатнаха хилядите  Playboy NFT с аватари на зайчета,  които цифровата платформа  Centerfold  пусна напълно неотдавна. Токените отключват извънредни предложения, дарове и разнородни прекарвания.

Футуристичните ходове идват съвсем пет години след гибелта на създателя Хю Хефнър и две години, откогато последното наследено печатно списание излезе в щемпел. В скорошно изявление  пред CNBC актуалният изпълнителен шеф на Playboy Бен Кон  споделя: „ Списанието беше един артикул на компанията. Но в действителност беше онази заешка глава, която коства милиарди и милиарди долари и не може да бъде повторена “. Ето за какво единствената опция е да се преоткрие идната глава от нововъведения, която да върне марката назад в играта.

Припомняме, че напълно неотдавна беше поръчан аероплан  Bombardier Global Express BD-700 на стойност от 12 милиона щатски $,  който беше изцяло трансформиран по метод, препращащ към Big Bunny – самолета, който самият Хю Хефнър е пилотирал през 70-те. Новият летателен уред към този момент се употребява за взаимни планове сред Playboy и известни персони и инфлуенсъри, измежду които са имената и на CardiB и Памела Андерсън. Заедно с това беше показана и сбирка от тематични дрехи и аксесоари, които да добавят чувството за завръщането на Playboy на огромната сцена.

Къде ще е новото имение на Playboy

Рибката, която ще ви накара да халюцинирате

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР