Къде се намира тази точка (Цу Сан Ли) в нашето

...
Къде се намира тази точка (Цу Сан Ли) в нашето
Коментари Харесай

Точката На Тялото Ни, Която При Масаж Предотвратява Стареенето И Лекува 100 Болести

Къде се намира тази точка (Цу Сан Ли) в нашето тяло?



Точката на дълголетието се намира под чашката на коляното. За да я намерите, покрийте коляното с дланта. Точката се намира сред края на дребния и пръст към него в хлътналост сред костите.Можете да намерите и по различен метод. Трябва да седнете на пода, да натиснете крепко крайници на пода и да ги плъзнете към себе си, без да повдигате петите от пода. Ще забележите, че под коляното се е появило покачване. Намерете най-високата точка на това покачване, поставете на нея пръста си и заемете изходна позиция. Точката, която сте натиснали с пръст е тъкмо тази точка Цу Сан Ли. За какво е виновна тази точка на нашето тяло и за какво японците назовават ​​- Точка от стотици заболявания?

Точка Цу Сан Ли е:

– Контролира работата на органите, които се намират в долната част на тялото

– Контролира работата на гръбначния дирек в частите, които са виновни за вярното действие на стомашно-чревния тракт, храносмилателния тракт, бъбреците и надбъбречните жлези. С помощта на масажа на тази точка може да увеличи интензивността на надбъбречните жлези, които имат роля на страж на здравето на индивида. Тя инжектира в кръвта адреналин, хидрокортизон и други значими хормони.

Ако всекидневно масажирате „ точката на дълголетието “, допустимо е да възстановявате работата на надбъбречните жлези, които имат следната функционалност в организма:

– Нормализиране на кръвното налягане

– Нормализиране на глюкозата, инсулина

– Потискане на възпалителните процеси в организма

– Регулиране на имунните функционалности на индивида. Така с масажирането на точката може:

– Да се ​​подобри храносмилането

– Да оздравеите заболявания на храносмилателния тракт

– Да превъзмогнем следствията от инсулт

Масажът на тази точка ще ви помогне да придобиете убеденост, превъзмогване на стрес и тревога, ще намерите вътрешна непоклатимост. Масажът на тази точка може да излекува редица болести, в това число импотентност, запек, гастрит, неспособност да се задържа урината. В огромна степен покачва имунитета, човек става здрав и резистентен.

Как можете да повлияете на точката на дълголетието?

Масажирайте точката заран, преди обяд, 9 пъти с кръгови придвижвания по посока на часовниковата стрелка (9 пъти на единия крайник, тъй че 9 пъти другия) 10 минути на ден. Преди началото на масажа заемете комфортно умерено състояние (седнало). Контролирайте дишането и се концентрирайте над своите усеща. Впуснете се в положение на естетика и схващане на процеса на оздравяването.Такова тяло има стимулиращо деяние. Масажирайте точката с пръсти или със зърно от някаква зърнена просвета.

Можете и да поставите на точката бял чесън и да оставите 1-2 часа (докато кожата се зачерви) Ежедневният масаж на точката Цу Сан Ли вечер, е подобаващ за намаляване 400 до 500 грама седмично. Но не да масажирате непосредствено преди лягане, с цел да не провокират бодърствуване. Точката цу Сан Ли можете да масажирате всеки ден, само че най-добре се реализира с масаж при започване на месеца.

„ Осем дни след началото на месеца, масажирайте тази точка заран, поредно на всеки крайник по посока на часовниковата стрелка. Това е най-ефеикасното време за масаж за увеличението на имунитета, възстановяване на работата на всички органи и закъснение на процеса на стареене. Преди обяд, поредно на всеки крайник, в посока на часовниковата стрелка, за възстановяване на обсега на тонуса, паметта, работата сърдечно-съдовата и храносмилателната система, написа varna.eu.

След обяд синхронизиране на двата крайници против напрежението, напрежението и раздразнителността при главоболие и нарушеното на съня. Масажирайте вечер в противоположната посока на часовниковата стрелка, поредно, на всеки крайник, за укрепване на метаболизма и понижаване на телесното тегло.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР