Къде са сега българската Морска администрация и Гранична полиция, когато

...
Къде са сега българската Морска администрация и Гранична полиция, когато
Коментари Харесай

Либийската GNMTC: Къде са Морска администрация и Гранична полиция сега?

Къде са в този момент българската Морска администрация и Гранична полиция, когато нашият транспортен съд BADR се намира още веднъж край крайбрежията на България и след постановеното решение на Върховния административен съд? Къде са? Защо не работят по същия метод, по който смъкнаха нашия легален екипаж, изпращайки катерите си? Защо сега не изпратят катери и чиновници, които да арестуват лицата, отвлекли нашия транспортен съд?

Тези изцяло съществени въпроси зададе Мохамед Ел Ахреш от GNMTC в диалог с Maritime.bg. Както към този момент е известно незаконната тайфа, пробвала се да отвлече кораба, удари на камък с плануваното прекосяване на Босфора, оповестява maritime.bg

Това са мафиоти, въобще няма да се изненадам, в случай че още веднъж има друг сюжет от постановеното от висшия български съд развиване , разяснява още той. 

В момента GNMTC чака извънредно нападателна реакция от интернационалните инстутиции, в случай че родните управляващи не се задействат и не приведат същинският притежател на кораба в негово притежание.

По думите на Ел Ахреш става дума за „ пиратски акт “, позволен в началото от неточности на ИА „ Морска администрация “, към която евентуално ще има парични искове. Фирмата заяви, че към този момент е изгубила 10 млн. $.

„ Проблемът, с който се сблъскахме в България, не е корумпираната правосъдна система, а мафията, която знае кого тъкмо да купи “, акцентира още той.

„ В страната Ви има хора, които работят с чест, има почтени хора! Това се потвърди от окончателното решение на съда, тези хора заслужават възторженостти. Не мога да кажа сходно нещо за купените, които доведоха до пиратското похищение на 250-метров танкер през 2018 година в страна-членка на Европейския съюз “, сподели още представителят на най-големият либийски танкерен оператор.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР