Къде морете излиза по-евтино? В България или в Гърция? В

...
Къде морете излиза по-евтино? В България или в Гърция? В
Коментари Харесай

На море у нас или в Гърция? Къде е по-евтино?

Къде морете излиза по-евтино? В България или в Гърция? В разгара на летните отпуски този въпрос е доста значим. Съпоставката е сред дребен фамилен хотел в България и един в Северна Гърция. Условията сходни, цените – също.

През юли за семейство с две деца една седмица в Приморско с включена закуска излиза 630 лева За вечеря се доплаща още 200.

В фамилния хотел в Гърция, който ревизираме, цените са като в българския. Една седмица фамилна отмора през юни коства 280 евро, а през юли – 315. Има обаче един минус – не е включена храна.

Българските туристи ценят тукашната чиста вода и спокойствието. Освен това може да се употребява чадър и шезлонг на плажа, в случай че си поръчате фрапе, да вземем за пример, а с това получавате и минерална вода.

Ако изберете Гърция за лятната си отпуска, обаче би трябвало да бъдете доста прецизни в шофирането и не забравяйте, че нямате право да качвате хора на автостоп, в случай че не докажете, че не са незаконни мигранти. Нямате право и да носите туби с бензин в багажника си. Глобите при положение на нарушаване са огромни.


Източник и видео: bTV
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР